Loopbaanbegeleiding

Het is verstandig om in sommige situaties de hulp in te roepen van een ervaren specialist op het gebied van loopbaanbegeleiding. Bureau Streefkerk is zo’n specialist en heeft vestigingen in Apeldoorn en Ermelo. Onze ervaren specialisten zorgen ervoor dat u weer met plezier aan het werk gaat, in een functie die bij u past. Als u een functie heeft die zowel bij uw mogelijkheden als bij uw wensen past, dan is uw werk van duurzame aard. Op deze manier gaat u met plezier aan het werk en heeft uw werkgever meer aan u.

Loopbaanbegeleiding via verschillende sessies met uw coach

Wanneer u begeleiding via Bureau Streefkerk ontvangt, profiteert u van een persoonlijke benadering. U krijgt namelijk een eigen coach toegewezen, die met u bekijkt hoe de loopbaanbegeleiding er het best uit kan zien. U spreekt sowieso op regelmatige basis af met uw coach, zodat u iedere keer uw hart kunt luchten en bespreekt de voortgang van het traject. Dit gaat uiteraard op vertrouwelijke basis, want onze coaches hebben strikt beroepsgeheim. Zo kunt u alles met uw coach bespreken, zodat u optimaal profiteert van de begeleiding die Bureau Streefkerk u biedt.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Denkt u dat u ook baat heeft bij onze loopbaanbegeleiding? Wij helpen u graag verder, zodat u snel weer met plezier aan het werk gaat, omdat u dan weet welke baan er écht bij u past. Hierdoor kunt u ook productiever werken, waar ook uw werkgever veel aan heeft. Zo werkt loopbaanbegeleiding aan twee kanten. Dat klinkt goed, toch? Maak daarom een afspraak voor een intakegesprek door te bellen naar 088-4434410. Ook kunt u e-mailen naar k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl.

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Organisatieadvies kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk
Arie Schreuder
a.schreuder @bureau streefkerk.nl

Karin Twenhaar
k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl

088-4434410