Loopbaanbegeleiding

Hoe staat u er nu voor? Welke stappen wilt u graag maken? En hoe ziet uw toekomst eruit?

Krijg plezier óf zorg voor blijvend plezier in uw werk. Met ons loopbaanadviesbureau in Ermelo en Apeldoorn helpen we u graag met de antwoorden op de bovenstaande vragen.

Voor iedereen is het belangrijk om met plezier naar het werk te gaan of bezig te zijn in een passende functie. Op die manier creëert u duurzame inzetbaarheid voor uzelf.

Door middel van loopbaanontwikkeling krijgt u meer inzicht in wat écht bij u past.
Met ons loopbaanadviesbureau zorgen we ervoor dat uw functie volledig past bij uw wensen.

Als u in de omgeving van Ermelo of Apeldoorn woont is de hulp van ons loopbaanadviesbureau voor u om de hoek.

Loopbaanbegeleiding met uw coach

Bij Bureau Streefkerk leggen wij het accent op het verkrijgen van inzicht. Het is namelijk van belang dat uw loopbaan aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen. We kijken naar uw arbeids- en marktmogelijkheden om vervolgens in gesprek te gaan over uw kwaliteiten en mogelijke ontwikkelpunten.

Het proces starten we met een uitgebreide loopbaanscan. Uw arbeidspositie wordt hiermee in kaart gebracht aansluitend op uw persoonlijkheid. De volledige rapportage wordt uitgedraaid en besproken. Samen met de loopbaanbegeleider wordt er een vertaalslag voor u gemaakt naar de praktijk.

De coaching bestaat uit individuele gesprekken met uw begeleider. Ook is het mogelijk om een workshop te volgen of begeleiding te krijgen in het zoeken naar een nieuwe baan na ontslag. Wat vast staat is dat uw loopbaanontwikkeling centraal staat.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Onze loopbaanadviesbureaus zijn gevestigd in Ermelo en Apeldoorn. Wij leggen doorgaans de nadruk op het vergroten van pro-activiteit en flexibiliteit in de huidige werksituatie. We brengen veranderingen, onzekerheid en dynamiek aan de orde om een zo goed mogelijk beeld te schetsen. Onze experts geven u handvatten en advies om weerbaarder en mentaal sterker te worden.

Zo bent u in staat om effectiever om te gaan met onzekerheid en complexe werkomgevingen. De balans wordt weer volledig teruggebracht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de expert op het gebied van loopbaanontwikkeling?

Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar a.schreuder@bureaustreefkerk.nl of bel naar 088-4434410.

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Organisatieadvies kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk
Arie Schreuder
a.schreuder @bureau streefkerk.nl

Karin Twenhaar
k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl

088-4434410