Kandidaten oktober

Henriëtte

Henriëtte is een positief ingestelde doorpakker. Ze is een zeer ervaren medewerker in de Volkshuisvesting. Ze is gewend met interne en externe klanten contacten te onderhouden en afspraken te maken.

Ze is communicatief vaardig, stressbestendig en kan goed schakelen tussen werkzaamheden en verschillende applicaties. Ze is bekend met MS Office, Umbrella, NCCW, Shareworx, VIM en Unexus en momenteel bezig met de opleiding Medewerker Verhuur die ze naar verwachting in december 2018 afrondt.

Haar voorkeur gaat uit naar een corporatiebaan, makelaardij of bij een no nonsens organisatie.

• Verhuurmedewerker
  • Medewerker Woondiensten
  • Medewerker Klantenservice
  • Administratief medewerker

Regio: Nunspeet / Harderwijk / Zwolle / Apeldoorn / Lelystad / Amersfoort

Patrice

Patrice is een flexibel en optimistisch persoon en gaat geen uitdagingen uit de weg. Ze is enthousiast en gedreven van aard en staat open voor nieuwe ideeën. Ook leergierigheid kan ze op het lijstje zetten. Ze is niet bang vragen te stellen om haar kennis te kunnen vergroten. Ze maakt zich nieuwe werkgebieden snel eigen. Het enthousiasmeren en verbinden van partijen gaat haar erg goed af, mede door een sterk ontwikkeld empatisch vermogen. Ze heeft diverse projecten op haar naam staan die divers van aard zijn, maar waar haar vermogen tot enthousiasmeren en verbinden goed tot hun recht kwamen. Ze heeft een goed ontwikkeld anticiperend gevoel en kan daardoor snel schakelen en problemen voorkomen.
Patrice is inzetbaar als:

• Projectmanager
  • Coordinererend leidinggevende