Kandidaat van de maand

Bureau Streefkerk heeft een kandidaat die zonder fee en direct beschikbaar zijn voor uw organisatie. Ook deze week hebben wij weer een goede professional die wij graag aan u voorstellen.

Karin

Karin is het best te omschrijven als een betrokken en sociale collega die op zoek is naar een ondersteunende HR functie, waar werkplezier voorop staat. Haar huidige functie is HR Medewerker binnen de sociale werkvoorziening, waar zij mede verantwoordelijk is voor de administratieve HR werkzaamheden met betrekking tot de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Tevens is zij een vraagbaak voor medewerkers. Zij hecht waarde aan samenwerking, leveren van kwaliteit en werkt graag resultaatgericht. Competenties die bij haar passen zijn: enthousiast, sociaal, punctueel en klantgericht. Graag gaat zij aan de slag op een werkplek waar deze waarden belangrijk worden gevonden.

• HR Medewerker (Servicedesk)
  • HR Assistent

Regio: Apeldoorn | Deventer | Zutphen | Arnhem