Kandidaten top 3

Laura

Laura is een vrolijk en sociaal persoon. Zij werkt doelgericht en kan zich gemakkelijk aanpassen aan een nieuwe omgeving. In de afgelopen vijf jaar is zij in verschillende functies verantwoordelijk geweest voor content, zowel het creëren ervan als het managen. Zij zoekt een communicatiefunctie met zowel dienstverlenende als commerciële componenten, waarin zij zelfstandig kan werken en dat bij voorkeur bij een bedrijf of organisatie die op een positieve manier bijdraagt aan de samenleving. Laura zet zich altijd in voor goede resultaten en zoekt graag de verbinding op met anderen.

• Content Marketeer
  • Content Manager
  • Communicatie Medewerker
  • Marketing Medewerker
  • Commercieel Medewerker
  • Projectmedewerker

Regio: Gelderland | Utrecht

Ingrid

Ingrid is een slimme dame die graag weer wil werken als administratief medewerker op een P&O afdeling voor ca. 24 uur per week. In deze functie heeft zij veel werkervaring opgedaan bij diverse bedrijven van naam. Zij is op haar best als zij de verbindende factor kan zijn tussen werknemers met vragen op personeelsgebied en HR adviseurs. Andere sterke punten van haar zijn dat ze stressbestendig is en doet wat zij zegt. Kortom betrouwbaar, iemand waarbij je rustig een opdracht kan neerleggen met de zekerheid dat die zorgvuldig en efficiënt wordt uitgevoerd. Ze houdt van diversiteit in de functie. Zij wil graag deel uitmaken van een team waar samenwerken en collegialiteit voorop staat. Werken met systemen als AFAS, Pion en Beaufort zijn gesneden koek voor haar.

• Administratief medewerker P&O
  • Helpdeskmedewerker P&O

Regio: Apeldoorn | Zutphen | Deventer

Marieke

Marieke is te omschrijven als een enthousiaste en gedreven collega met ruime ervaring in de administratieve en facilitaire dienstverlening binnen de overheid. Zij is hulpvaardig, vriendelijk en kan zich verhouden tot alle lagen in de samenleving. Haar stimulans is om op alle vragen een passend antwoord te vinden. Competenties die haar passen zijn: dienstverlenend, nauwkeurig en doortastend. Ook heeft zij ervaring met diverse softwarepakketten. Zij is op zoek naar een functie van facilitair medewerker, receptioniste met administratieve taken, voor 36 uur. Haar voorkeur gaat uit naar een functie bij een maatschappelijke organisatie en/of overheid.

• Facilitair medewerker
  • Receptioniste met administratieve taken