Kandidaten top 2

Bureau Streefkerk heeft een pool van kandidaten die zonder fee en direct beschikbaar zijn voor uw organisatie. Ook deze week hebben wij weer goede professionals die wij graag aan u voorstellen.

Irene

 

Irene is informatiespecialist, historica en neerlandica. Als publieksmedewerker heeft ze veel ervaring met het te woord staan van bezoekers, het analyseren en beantwoorden van vragen via e-mail, chat, telefoon, forum en social media m.b.t. genealogisch, historisch en wetenschappelijk onderzoek.
Zij is een betrokken, gedreven en breed inzetbare collega, die op zoek is naar een nieuwe baan. Zij heeft het dienstverlenende aspect hoog in het vaandel staan en weet als geen ander antwoorden te vinden op de vaak specifieke klantvragen. Aandachtsgebied: archieven van de Middeleeuwen tot de 21ste eeuw met als speerpunt Tweede Wereldoorlog. Irene is bekend met oud schrift en beschikt over een brede talenkennis: Nederlands, Engels en native speaker Duits.
Graag gaat ze weer aan de slag bij een culturele organisatie, archief, museum, bibliotheek, of erfgoedorganisatie, op een kantoor of bij een bedrijf waarbij zij bovenstaande kwaliteiten en eigenschappen weer volledig tot hun recht kan laten komen.

Inzetbaar als:

  • Informatiespecialist frontoffice
  • Publieksmedewerker
  • Archiefmedewerker/Archivaris
  • Studiezaalmedewerker 

Regio: Gelderland / Utrecht / Overijssel 

Irene
   

Rene

 

René is een enthousiast, betrokken en communicatief vaardig persoon, die vele jaren ervaring heeft in verschillende ICT functies, waaronder Functioneel Beheerder, Systeem Beheer en Helpdeskwerkzaamheden. Naast de allround ervaring met werken in projecten heeft hij een praktische, positieve en servicegerichte werkhouding en een hands-on mentaliteit.

Hij is op zoek naar een passende functie met afwisselende taken op ICT-gebied in een bedrijfsomgeving waar korte lijnen in besluitvorming kenbaar zijn. Waar ruimte is voor eigen initiatief, maar waar ook samenwerking en teamverband belangrijk is. Hij wil graag 24 tot 32 uur per week werken. Hebt u een dergelijke functionaris nodig? Neem dan contact met ons op.

Inzetbaar als:

  • Functioneel Beheerder
  • Systeem Beheer
  • Supervisor/ coördinator helpdesk

Regio: Arnhem / Apeldoorn / Nijmegen / Ede / Veenendaal / Barneveld

 

 

 

 

 

 

 

 

Rene

 

 
 

 

 

 

 

 

Contact

Wilt u meer weten over één van deze kandidaten?

Neem contact op met één van onze loopbaanadviseurs via info@bureaustreefkerk.nl.