Kandidaten TOP 3

Marja

Marja is een enthousiaste vrouw die na de middelbare school is gaan werken en tot heden banen heeft gehad in verschillende branches. Ze is zelfstandig ondernemer geweest in facilitaire diensten en werkt sinds 2000 bij een uitvaartonderneming als facilitair medewerker. Vanwege veranderende omstandigheden is zij op zoek naar een nieuwe baan.
Haar interesse gaat uit naar een functie, waarbij de nadruk ligt op de praktische kant van de taken. Een functie als Gastvrouw of Receptiemedewerker, daar liggen haar ambities. Zij gaat graag de samenwerking met u aan en is voor 20 uur per week beschikbaar.

Marja is te omschrijven als:

• zorgzaam
  • trouw
  • professioneel
  • collegiaal en sociaal!

Regio: provincie Utrecht

Joanna

Joanna is in 1980 in Polen geboren. In 2012 is zij naar Nederland gekomen.
Zij heeft vanaf het moment dat zij naar Nederland is gekomen via dezelfde werkgever gewerkt bij verschillende organisaties als productiemedewerker en kwaliteitscontroleur.
Een zwaar beroep zit er niet meer in, maar een job waar zij mee uit de voeten kan is van harte welkom. Recentelijk heeft Joanna haar heftruckdiploma behaald.
Graag gaat zij aan de slag in een productieomgeving en/of een magazijn als productiemedewerker of heftruckchauffeur. Zij is fulltime beschikbaar.

De Nederlandse taal beheerst zij redelijk, verstaan en begrijpen gaat goed. Om spreken te verbeteren, volgt zij Nederlandse lessen, dat gaat goed.

Joanna is te omschrijven als:

• Leergierig
  • Oprecht, een harde werker en altijd stipt.

Kernkwaliteiten zijn:

• scherpzinnigheid
  • onafhankelijk en verantwoordelijk
  • kalm en kijk graag de “kat uit de boom”

Regio: Westland / Delft / Den Haag

Leontien

Leontien kunnen we omschrijven als een creatief persoon die organiseren leuk vindt. Zij zou goed passen in een scholenomgeving waar ze lesmateriaal kan verzorgen en kan supporten bij evenementen en voorlichtingsbijeenkomsten (frontoffice).
Maar, Leontien heeft ook talenten op gebieden van grafische vormgeving, waar ze weliswaar geen opleiding voor heeft gevolgd maar zich in haar vrije tijd wel in heeft ontwikkeld. Zo heeft zij verscheidene keren websites mogen ontwikkelen.
Competenties die bij haar passen zijn: begrijpend, helder, filosofisch en geestig, objectief, bondig, analytisch aandachtig en leergierig. Haar kernkwaliteiten zijn: scherpzinnigheid, onafhankelijkheid, kalmte en beschouwend.
Beschikbaar tot 32 uur per week.

• Administratief assistent / medewerker
  • Medewerker Bibliotheek
  • Verkoopster, liefst in boekenwinkel

Regio: Gelderland (Betuwe / Arnhem / Nijmegen)