Kandidaten top 3 januari

Christiaan

Christian is een pragmatische man van 31 jaar oud, die op efficiënte en geordende wijze toewerkt naar een doel. In een team probeert hij graag de motiverende persoon te zijn die de groep aanspoort en ook in goede harmonie tot het einddoel brengt. Hij heeft diverse jaren ervaring in de vastgoedbranche, zowel in de positie als accountmanager voor een groot makelaarskantoor bij de verhuur van appartementen, en ook als accountmanager / beheerder van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). Hij is een gedreven en sociale werker die daarnaast ook graag meedenkt om processen of werkwijzen in een bedrijf verder te kunnen verbeteren.

Hij heeft empathisch vermogen en is altijd zeer betrokken en geïnteresseerd. Dit geldt zowel voor de mensen waarmee hij werkt, als voor de klanten die hij bedient en in zijn werk zelf. Hij voelt zich goed bij het bieden en geven van hulp aan anderen. Door zijn perfectionistische karakter zorgt hij dat projecten kwalitatief zo goed mogelijk en binnen de gestelde termijn voltooid zijn.

In zijn vrije tijd is hij iemand die graag klust. Hij heeft daar ook bepaalde technische vaardigheden mee leren ontwikkelen, die hem in zijn werk ook goed van pas komen.

• Relatiebeheerder / Public Relations / Customer relations medewerker
• Adviserende rol zoals adviseur/consultant/mediator
• Projectleider met start als medewerker

Regio: Amsterdam | Haarlem | Hoofddorp | Amstelveen | Zaandam | Schiphol

René

René is een enthousiast, betrokken en communicatief vaardig persoon, die vele jaren ervaring heeft in verschillende ICT functies, waaronder Functioneel Beheerder, Systeem Beheer en Helpdeskwerkzaamheden. Naast de allround ervaring met werken in projecten heeft hij een praktische, positieve en servicegerichte werkhouding en een hands-on mentaliteit.

Hij is op zoek naar een passende functie met afwisselende taken op ICT-gebied in een bedrijfsomgeving waar korte lijnen in besluitvorming kenbaar zijn. Waar ruimte is voor eigen initiatief, maar waar ook samenwerking en teamverband belangrijk is. Hij wil graag 24 tot 32 uur per week werken. Hebt u een dergelijke functionaris nodig? Neem dan contact met ons op.

• Functioneel Beheerder
• Systeem Beheer
• Supervisor/ coördinator helpdesk

Regio: Arnhem | Apeldoorn | Nijmegen | Ede | Veenendaal | Barneveld

Ingrid

Ingrid is een hardwerkende, gedreven, accurate en loyale collega die snel situaties kan inschatten en overzien. Ze is stressbestendig en doet wat ze zegt. Kortom betrouwbaar, iemand waarbij je rustig een opdracht kan neerleggen met de zekerheid dat die zorgvuldig en efficiënt wordt uitgevoerd. Ze houdt van haar vak als HR-medewerker en doet haar werk met betrokkenheid en energie. In hectische situaties blijft ze rustig en kan dan goed prioriteiten stellen/aangeven. Ze is sociaal, maar kan ook goed zelfstandig werken. Ze wil graag contact met mensen, meedenken en monitoren als vraagbaak en nieuwe ervaringen opdoen.

- Administratief medewerker P&O
- Opleidingen/ leerlingen administratie