Ook inkomen tijdens arbeidsongeschiktheid? Ondernemers doen SamSam….

Met ingang van 15 juli 2018 werken SamSam en Bureau Streefkerk samen om ondernemers te ondersteunen om een inkomen te krijgen tijdens ziekte.

Bij SamSam worden de ondernemers lid van een vereniging en krijgen zij een schenking van andere leden als ze ziek zijn. Een elegante manier om jezelf te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, lagere kosten, geen uitsluitingen en zekerheid van een inkomen voor maximaal 2 jaar. Meer informatie vind je op hun website: www.samsamkring.nl.

Bureau Streefkerk wordt ingeschakeld als deelnemers aan SamSam Zakelijk ziek zijn. De samenwerking tussen SamSam en Bureau Streefkerk is gestart omdat wij in onze werkwijze waarden hanteren die wij beiden belangrijk vinden. Bureau Streefkerk biedt oplossingsgericht verzuimmanagement en redeneert, waar mogelijk, vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen. Belangrijk onderdeel van onze werkwijze is een actieve en betrokken samenwerking.

Omdat wij een maatwerkregeling bieden in de arbodienstverlening kunnen wij voor iedere ondernemer een passende ondersteuning bieden bij verzuim en re-integratie.