Top kandidaten juni

Leontien heeft jarenlang de zorg voor haar zoon bovenaan gestaan. Wat werk, carrière en vrije tijd beïnvloed heeft. Nu hij de volwassenleeftijd heeft bereikt, wil zij de nadruk leggen op wat ze graag wil en haar talenten daarvoor gebruiken. In haar vrije tijd heeft zij digitale ontwerpen en websites ontworpen. Zij hoopt in die richting werk te gaan vinden.

De eigenschappen en kwaliteiten van Leontien zijn: begrijpend, helder, filosofisch en geestig, objectief, bondig, analytisch aandachtig en leergierig. Haar kernkwaliteiten zijn: scherpzinnigheid, onafhankelijkheid, kalmte en beschouwend.

Leontien is vanuit haar studie gewend om presentaties en voorlichting te geven (PABO). Zij vindt dat ook leuk om te doen. Het gaat haar gemakkelijk af. Leontien zou bijvoorbeeld goed passen in een scholenomgeving waar ze lesmateriaal kan verzorgen en kan supporten bij evenementen en voorlichtingsbijeenkomsten (frontoffice).

Maar, Leontien heeft ook talenten op gebieden van grafische vormgeving, waar ze weliswaar geen opleiding voor heeft gevolgd maar zich in haar vrije tijd wel in heeft ontwikkeld. Zo heeft zij verscheidene keren websites mogen ontwikkelen.

- Administratief Assistent
- Supportmedewerker / Frontoffice

Regio: Gelderland (Deventer / Zutphen / Arnhem)

Gert

Gert is een vlotte, sociale en actieve man uit Putten. Hij heeft jarenlange ervaring in het mechanische en elektrotechniek. Graag zet hij deze in om een bijdrage te leveren aan een duurzamere en veilige wereld. De afgelopen jaren heeft hij gewerkt als meewerkend hoofd technische dienst in de waterzuivering van een afvalbedrijf. Hij streeft er altijd naar installaties zo goed en efficiënt mogelijk te laten draaien. Hij neemt ruime kennis en ervaring mee als mechanische en elektrische onderhoudsmonteur (zowel pneumatisch als hydraulisch) en heeft zeer veel ervaring met het onderhouden en verbeteren van waterzuiveringsinstallaties; het zuiveren, pompen en controles uitvoeren. Het draaien van storingsdiensten en calamiteitendiensten heeft hij veel gedaan en vindt hij leuk. Hij heeft een passie voor water, heeft duikbrevetten en is duikinstructeur geweest.

Zijn voorkeur gaat aan bij een baan bij bijvoorbeeld een waterschap, Rijkswaterstaat of een technisch bedrijf.

• Technisch medewerker
  • (meewerkend) hoofd technische dienst