Referenties | Beoordelingen | Loopbaan

"Ik heb de samenwerking en begeleiding van Floor als zeer positief ervaren" 15 jan 2020

Ik heb Bureau Streefkerk benaderd om mij te helpen een andere baan te zoeken, bij voorkeur een baan die dicht bij mijn karakter ligt. Ik had geen idee hoe ik dit aan moest pakken en ben in overleg met mijn loopbaanadviseur Floor o.a. netwerkgesprekken gaan voeren in het onderwijs, de horeca en de (jeugd)zorg.

Gert 'Ik ben erg tevreden over de begeleiding vanuit Bureau Streefkerk' 14 okt 2019

Onlangs heb ik een outplacementtraject afgerond bij Bureau Streefkerk. Na jaren in het bedrijfsleven wilde ik graag een vervolgstap maken in de waterwereld, het liefste bij een waterschap of zuiveringsbedrijf.

Het heeft mij in staat gesteld gemakkelijker het gesprek aan te gaan met het professionele netwerk 21 aug 2019

Bekijk onze referenties, beoordelingen en waarderingen van Bureau Streefkerk

Bianca 'Het selectie-assessment bij Bureau Streefkerk was een inspirerende en waardevolle dag' 13 feb 2019

Bekijk onze referenties, beoordelingen en waarderingen van Bureau Streefkerk

Irene 'Ze leggen hun oor te luister, putten uit hun rijke professionele ervaring en netwerk' 1 feb 2019

Jurgen 'Het heeft mij meer inzicht gegeven in mijn kwaliteiten' 31 aug 2018

Ik heb de 4 coachingsgesprekken k als zeer waardevol en zinvol ervaren. Ik heb er in meerdere opzichten baat bij gehad.