De veelzijdige arbeidsdeskundige van Bureau Streefkerk

Zoekt u begeleiding bij outplacement? Dan zetten wij ons specialisme graag voor in. Bel ons en bespreek de mogelijkheden!

– Een conflict of reorganisatie op de werkvloer
– Het gevoel dat u niet meer op uw plek zit
– Een burn-out door teveel werk

Oorzaken die zorgen voor een gevoel van stress, machteloosheid en onzekerheid. Het zetten van een stap in de goede richting is lastig. Met hulp van een ervaren arbeidsdeskundige halen we de drempel voor het zetten van een goede eerste stap voor u weg.

Ondersteuning van een ervaren arbeidsdeskundige

Al jarenlang houd Bureau Streefkerk zich bezig met het aanbieden van begeleidingstrajecten op het gebied van arbeid. Dit doen wij voor bedrijven en particulieren in de omgeving van Apeldoorn en Ermelo.

Wij helpen bedrijven wanneer zij genoodzaakt zijn tot outplacement bij bijvoorbeeld een reorganisatie of bij conflicten. Daarnaast helpen wij werknemers die zijn vastgelopen in hun loopbaan met loopbaanadvies of het vinden van een nieuwe baan.

Als u zelf in een vervelende situatie zit en behoefte heeft aan hulp, dan helpen we u graag met een passende oplossing.

Zo gaat u als werknemer weer met plezier aan het werk en creëert u als werkgever een betere werkomgeving binnen uw bedrijf.

Neem contact op met onze experts door een e-mail te sturen naar info@bureaustreefkerk.nl of bel naar 088-4434410.

Ga met ons in gesprek

Heeft u als werknemer of als werkgever hulp nodig van een ervaren arbeidsdeskundige in regio Apeldoorn? Neem dan contact met ons op en leg uw problemen aan ons voor, dan zoeken we samen naar een duurzame oplossing. Zo gaat u als werknemer weer met plezier aan het werk of creëert u als werkgever een betere werkomgeving binnen uw bedrijf.. U gaat met onze experts in gesprek door te bellen naar 088-4434410.

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Organisatieadvies kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk
Arie Schreuder
a.schreuder @bureau streefkerk.nl

Karin Twenhaar
k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl

088-4434410