De veelzijdige arbeidsdeskundige in Apeldoorn

Zoekt u begeleiding bij outplacement nabij Harderwijk of Apeldoorn? Dan zetten wij ons specialisme graag voor in. Bel ons en bespreek de mogelijkheden!

Als werkgever of werknemer heeft u baat bij de diensten van een arbeidsdeskundige, bijvoorbeeld in Apeldoorn. Zo’n professional helpt u bijvoorbeeld wanneer u het gevoel heeft dat u op uw werk niet meer op uw plaats zit. Een mogelijke oorzaak is dat u door te veel werk een burn-out gekregen heeft, maar ook een conflict op de werkvloer kan ervoor zorgen dat u de hulp van een arbeidsdeskundige van Bureau Streefkerk uit Apeldoorn en Ermelo nodig heeft. Bureau Streefkerk is u in deze situaties graag van dienst.

Vraag de hulp van een ervaren arbeidsdeskundige in Apeldoorn

Al jarenlang houdt Bureau Streefkerk zich bezig met het aanbieden van begeleidingstrajecten op het gebied van arbeid, wat wij doen voor bedrijven en particulieren in Apeldoorn, Ermelo en wijde omgeving, zoals in Ermelo. Wij helpen bedrijven bijvoorbeeld wanneer zij genoodzaakt zijn tot outplacement bij bijvoorbeeld een reorganisatie of bij conflicten, maar ook helpen wij werknemers die zijn vastgelopen in hun loopbaan met gedegen loopbaanadvies. Ook helpen we hen dan natuurlijk graag met het vinden van een nieuwe baan. Wat voor vervelende situatie u ook tegenkomt in uw loopbaan, we helpen u graag met een oplossing.

Ga met ons in gesprek

Heeft u als werknemer of als werkgever hulp nodig van een ervaren arbeidsdeskundige in regio Apeldoorn? Neem dan contact met ons op en leg uw problemen aan ons voor, dan zoeken we samen naar een duurzame oplossing. Zo gaat u als werknemer weer met plezier aan het werk of creëert u als werkgever een betere werkomgeving binnen uw bedrijf.. U gaat met onze experts in gesprek door te bellen naar 088-4434410.

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Organisatieadvies kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk
Arie Schreuder
a.schreuder @bureau streefkerk.nl

Karin Twenhaar
k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl

088-4434410