Nieuw Perspektief: Overname dienstverband

De nieuwe intermediaire werkgever

Nieuw Perspektief biedt zowel voor werkgever als werknemer voordelen.
Omdat uit elkaar gaan soms voor beide partijen de beste oplossing is, nemen wij het dienstverband van de werknemer volledig over.
Op basis van een uitgebreid kennismakingsgesprek beoordelen wij of de werknemer die motivatie heeft die nodig is om samen met de specialisten van ons bureau te gaan werken aan een nieuwe toekomst via een mobiliteitsbaan bij Nieuw Perspektief.

Een groot deel van de door ons begeleide Nieuw Perspektief-ers vindt een baan.
De belangrijkste voordelen zijn:

  • Voorkomen van inhoudelijke juridische procedures met hoge kosten;
  • De werknemer is direct uit dienst, hierdoor wordt voorkomen dat een vertroebelde werksituatie ontstaat door stress, lastige procedures en mogelijk ziekteverzuim;
  • Behoud van bestaande arbeidsvoorwaarden gedurende de mobiliteitsbaan, waaronder pensioenopbouw bij het ABP/PFZW/IZA/IZZ.

Belangrijkste uitgangspunt van Nieuw Perspektief is dat de medewerker met een nieuw dienstverband en dus met een schone lei kan zoeken naar passend werk.
Omdat de medewerker een nieuw dienstverband krijgt met het oorspronkelijke salaris en continuering van de pensioenopbouw, ervaart de werknemer de rust en het vertrouwen om vooruit te kijken. Onze adviseurs ondersteunen deze kandidaten zeer intensief.

Wij werken conform deĀ OVAL-gedragscode
Overname dienstverband ambtenaren www.nieuw-perspektief.nl.

Voor meer informatie over Nieuw Perspektief kunt u contact opnemen met Arie Schreuder: 088-4434410 of via mail a.schreuder@bureaustreefkerk.nl.