PERSONEEL & ORGANISATIE

Waarom was u ook al weer met dat eigen bedrijf gestart? Wilt u zich weer volledig kunnen richten op die kernactiviteiten? Wij adviseren u graag met onze ‘frisse blik van buiten’ op het gebied van:

PERSONEEL & ORGANISATIE

Personeelsadvies

Personeel & Organisatie

Grote bedrijven kunnen zich een fulltime specialist op het vakgebied Personeel & Organisatie permitteren. Voor kleinere organisaties is zo’n specialist meestal niet haalbaar of zelfs noodzakelijk. De ondernemer of een van de medewerkers doet personeelszaken er dan vaak “bij”.

Beoordeling/Beloning

Personeel & Organisatie

Bijdrage Afhankelijke Beloning (BAB) koppelt via een meetbare functieomschrijving en een systematiek van functionerings- en beoordelingsgesprekken, de prestatie van de medewerker aan de salarisontwikkeling die wordt berekend via de geautomatiseerde tool ‘Loonhuis.nl’.

Selectie-assessment

Personeel & Organisatie

Een selectie-assessment wordt ingezet wanneer u een interne of externe vacature heeft en u de keuze moet maken welke kandidaat het beste past. Of het wordt ingezet voor een werknemer die in aanmerking komt voor een andere functie.

Interim P&O

Personeel & Organisatie

Elk bedrijf heeft soms behoefte aan tijdelijke ondersteuning op het gebied van Personeel & Organisatie.

Organisatieadvies

Personeel & Organisatie

Gesprekken over kandidaten monden uit in gesprekken over de organisatie en hoe de factor arbeid binnen een bedrijf is georganiseerd. Dit, samen met onze werkervaring, geeft ons veel kennis en inzicht hoe het er bij bedrijven aan toe gaat.

Vertrouwenspersoon

Personeel & Organisatie

Wanneer bedrijven een vertrouwenspersoon hebben kunnen ongewenste omgangsvormen worden voorkomen. Door ongewenste omgangsvormen aan te pakken, kunt u vervelende, persoonlijke gevolgen voorkomen.

Werving en Selectie

Personeel & Organisatie

Samen aan het werk voor de juiste match. Het vinden van de juiste medewerker is vaak een lastige en tijdrovende klus.

Referenties Personeel & Organisatie