Ontwikkelassessment Apeldoorn

Een ontwikkelassessment van dé specialist in Apeldoorn en Ermelo kan helpen om talenten en aandachtspunten in beeld te krijgen. Waar liggen uw talenten of ontwikkelpunten? Hoe kunt u uw loopbaan verder vormgeven? Het is een betrouwbare, wetenschappelijk gefundeerde onderzoeksmethode die gebruikt wordt om doelgericht en objectief informatie te verzamelen over iemands verstandelijke capaciteiten, belangstellingen en persoonskenmerken. Daarnaast wordt ook het gedrag in beeld gebracht. Dit gedrag wordt geobserveerd tijdens simulaties zoals rollenspelen, presentaties en in-basket-opdrachten. Na de screening wordt een rapportage opgesteld met gerichte adviezen. Deze informatie zal een duidelijk voorspellend karakter geven over bijvoorbeeld het toekomstig functioneren van een werknemer.

Onderbouwde beslissingen voor u door middel van een ontwikkelassessment in Apeldoorn

Een ontwikkelassessment van de specialist uit Apeldoorn en Ermelo heeft diverse voordelen. Zo kunt u hiermee beslissingen onderbouwen. Ook kan met de rapportage een groter accent gelegd worden op ontwikkeling. Eveneens kan een onderzoek uw werknemers stimuleren en motiveren om de regie in hun loopbaan verder vorm te geven.

De werkwijze voor een goed ontwikkelassessment

Een ontwikkelassessment van Bureau Streefkerk B.V. uit Apeldoorn en Ermelo betekent maatwerk. De ingezette tests, het advies en instrumenten worden afgestemd op de vraag van de opdrachtgever, de kwaliteiten die vereist zijn voor een functie en het opleidings- en ervaringsniveau van de werknemer. Hierover neemt de psycholoog van Bureau Streefkerk contact op met de opdrachtgever. Vervolgens wordt de werknemer uitgenodigd op kantoor in Ermelo of Apeldoorn voor het ontwikkelassessment. Meestal kan het assessment binnen enkele werkdagen plaatsvinden. De rapportage wordt een paar dagen later toegelicht. Het rapport wordt vervolgens verzonden naar de werknemer en met toestemming van de werknemer naar de opdrachtgever. Zo gaan we samen met uw personeelsmedewerker voor duurzame inzetbaarheid.

Bij ons bent u in goede handen

De psychologen van Bureau Streefkerk zijn register psycholoog NIP arbeid en organisatie. Dit betekent dat zij werken volgens de regels van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen). Bovendien hebben onze medewerkers brede ervaring op het gebied van mens en werk. Wij werken conform de OVAL-gedragscode. Meer weten? Bel naar 088-4434410 of mail naar a.schreuder@bureaustreefkerk.nl of naar k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl.

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Ontwikkel assessment kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk

Arie Schreuder
a.schreuder @bureau streefkerk.nl

Karin Twenhaar
k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl

088-4434410