LOOPBAANADVIES EN -BEGELEIDING IN EN NABIJ HARDERWIJK EN APELDOORN

Het is slim om ons te vragen naar loopbaanadvies en coaching te volgen in of rondom Apeldoorn of Harderwijk. Dit omdat het voor iedere werknemer van belang is om met plezier te werken in een passende functie, zodat u duurzaam inzetbaar bent. Dit betekent dat uw functie past bij uw mogelijkheden en wensen en dat u de steeds sneller veranderende werkomgeving aankan. Bureau Streefkerk kan daarbij helpen met loopbaancoaching. Meestal adviseren wij een loopbaanonderzoek in combinatie met individuele gesprekken met een sr. coach, maar mocht u andere wensen hebben, dan kunnen wij dit aan uw behoeften aanpassen. Hierdoor krijgt u in Harderwijk, Apeldoorn of omgeving passende begeleiding en persoonlijk loopbaanadvies.

Loopbaanonderzoek door een NIP psycholoog

Ons loopbaanonderzoek is een capaciteitenonderzoek dat door onze eigen NIP psycholoog wordt afgenomen. In dit loopbaanonderzoek worden uw cognitieve capaciteiten, persoonskenmerken en belangstelling gemeten, waaronder drijfveren en werksoorten. Daarnaast wordt u uitgebreid geïnterviewd door onze NIP psycholoog. Ook een ontwikkelassessment behoort tot de mogelijkheden. Het doel van ons onderzoek is te achterhalen welke functies en activiteiten aansluiten bij uw persoonlijkheid. Na het loopbaanonderzoek ontvangt u een uitgebreide rapportage. Het onderzoek geeft zowel de loopbaanadviseur als uzelf inzicht in een concrete zoekrichting en welke werkplek bij u past. Zo krijgt u in Harderwijk en de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen, Deventer persoonlijk loopbaanadvies waarmee u verder komt.

Individuele coaching

Voordat u loopbaanadvies ontvangt, heeft u eerst persoonlijke gesprekken met een loopbaancoach bij ons in Apeldoorn of elders. Ook kan observatie en coaching op de werkplek zelf een onderdeel van de begeleiding zijn. Tijdens de gesprekken worden diverse thema’s besproken, waaronder:

• Inzicht krijgen in kwaliteiten en drijfveren.
  • Het vergroten van zelfvertrouwen, bekend worden met diverse rollen in een team.
  • Het verkrijgen van inzicht in de arbeidsmarktmogelijkheden (zoekrichting).
  • Sollicitatie-vaardigheden.
  • Netwerken.

Evaluatie met werkgever en privacy

Wij werken conform de OVAL-gedragscode, wat onder ander inhoud dat we uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Soms kan een evaluatie tussen werkgever, medewerker en loopbaanadviseur een toegevoegde waarde hebben. Vooraf stemmen we af welke informatie wel of niet gedeeld wordt. Wilt u meer weten over onze loopbaanadvies- en begeleiding of een loopbaan APK in of vlak bij Apeldoorn of Harderwijk? Bel dan naar 088-4434410 of stuur een e-mail naar a.schreuder@bureaustreefkerk.nl of naar k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl. Wij geven u graag meer informatie.

Bel ons direct
  • Betrokken

• Deskundig

• Onafhankelijk

Voor meer informatie over Loopbaancoaching kunt u contact opnemen met ons.

Arie Schreuder
a.schreuder @bureau streefkerk.nl