Loopbaancoaching

Is je huidige functie passend voor nu en in de toekomst?

Het is voor iedere werknemer van belang om met plezier te werken in een passende functie zodat je duurzaam inzetbaar bent. Dit betekent dat jouw functie past bij jouw mogelijkheden en wensen en dat je de steeds sneller veranderende werkomgeving aankan. Bureau Streefkerk kan daarbij helpen met loopbaancoaching.

Meestal adviseren wij een loopbaanonderzoek in combinatie met individuele gesprekken met een sr. Coach. Maar mocht je andere wensen hebben dan kunnen wij dit naar behoefte aanpassen.

Loopbaanonderzoek door NIP psychologe

Dit is een capaciteitenonderzoek dat door onze eigen NIP psycholoog wordt afgenomen. In dit loopbaanonderzoek worden de cognitieve capaciteiten, persoonskenmerken en belangstelling gemeten (o.a. drijfveren, werksoorten) in combinatie met een uitgebreid interview door de NIP psycholoog. Doelstelling is om te onderzoeken welke functies en activiteiten aansluiten bij jouw persoonlijkheid. Na het loopbaanonderzoek ontvang je een uitgebreide rapportage. Het onderzoek geeft zowel de loopbaanadviseur als jou inzicht in een concrete zoekrichting en welke werkplek passend is.

Individuele coaching

In persoonlijke gesprekken met de loopbaancoach kan je aan de slag met diverse thema’s: inzicht krijgen in kwaliteiten en drijfveren, het vergroten van zelfvertrouwen, bekend worden met diverse rollen in een team, het verkrijgen van inzicht in de arbeidsmarktmogelijkheden (zoekrichting), sollicitatie-vaardigheden, netwerken etc...

Ook kan observatie en coaching op de werkplek een onderdeel van de begeleiding zijn.

Evaluatie met werkgever en privacy

De gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Soms kan een evaluatie tussen werkgever, medewerker en loopbaanadviseur een toegevoegde waarde hebben. Vooraf wordt afgestemd welke informatie wel of niet gedeeld wordt.

Wij werken conform de OVAL-gedragscode

Voor meer informatie over Loopbaancoaching kunt u contact opnemen met ons.

Arie Schreuder
a.schreuder@bureaustreefkerk.nl

Referenties Loopbaan traject

Klik op onderstaande button om te lezen wat onze klanten zeggen over Bureau Streefkerk.