Professionele loopbaancoaching nabij Deventer, in Apeldoorn

Vraag ons naar loopbaanadvies en professionele loopbaancoaching in of rondom Apeldoorn of Deventer. Onze loopbaancoach in Apeldoorn, nabij Deventer, overtuigt u dan van het belang van medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, zodat ze langer aan u verbonden blijven. Hun functie past dan bij hun mogelijkheden en wensen, en men is zo goed ingespeeld op de veranderingen op de werkvloer. Bureau Streefkerk helpt hierbij met professionele loopbaancoaching. Meestal adviseren wij een loopbaanonderzoek in combinatie met individuele gesprekken met een ervaren coach. Indien u andere wensen heeft, passen we het traject hierop aan. Hierdoor krijgt u in Deventer, Apeldoorn of omgeving passende begeleiding en persoonlijk loopbaanadvies van een ervaren loopbaancoach, die u professionele loopbaancoaching kan bieden.

Loopbaanonderzoek door een NIP-psycholoog en daarna professionele loopbaancoaching

Behalve professionele loopbaancoaching, bieden wij ook een uitgebreid loopbaanonderzoek. Ons loopbaanonderzoek is een capaciteitenonderzoek dat door onze eigen NIP-psycholoog wordt afgenomen. In dit loopbaanonderzoek worden de cognitieve capaciteiten, persoonskenmerken en belangstelling gemeten, waaronder drijfveren en werksoorten. Daarnaast wordt u of uw collega uitgebreid geïnterviewd door onze NIP-psycholoog. Ook een ontwikkelassessment en andere opleidingen behoren tot de mogelijkheden. Het doel van ons onderzoek is te achterhalen welke functies en activiteiten aansluiten bij uw persoonlijkheid. Na het loopbaanonderzoek ontvangt u een uitgebreide rapportage. Het onderzoek geeft zowel de loopbaanadviseur als uzelf inzicht in een concreet zoekgebied en welke werkplek bij u past. Zo krijgt u in Apeldoorn of Deventer persoonlijk loopbaanadvies waarmee u verzuim voorkomt.

Individuele coaching

Voordat u loopbaanadvies ontvangt, heeft u eerst persoonlijke gesprekken met een loopbaancoach bij ons in Apeldoorn, in de buurt van Deventer. Ook kan observatie en coaching op de werkplek zelf een onderdeel van de begeleiding zijn. Tijdens de gesprekken worden diverse thema’s besproken, waaronder:

• Inzicht krijgen in kwaliteiten en drijfveren
  • Het vergroten van zelfvertrouwen, bekend worden met diverse rollen in een team
  • Het verkrijgen van inzicht in de arbeidsmarktmogelijkheden (zoekrichting)
  • Sollicitatie-vaardigheden
  • Netwerken

Evaluatie met werkgever en privacy

Wij werken conform de OVAL-gedragscode, wat onder ander inhoudt dat we uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Soms kan een evaluatie tussen werkgever, medewerker en loopbaanadviseur een toegevoegde waarde hebben. Vooraf stemmen we af welke informatie wel of niet gedeeld wordt. Wilt u meer weten over ons loopbaanadvies en onze begeleiding of een loopbaan apk in regio Apeldoorn of Deventer? Bel dan naar 088-4434410 of stuur een e-mail naar a.schreuder@bureaustreefkerk.nl of naar k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl. Wij geven u graag meer informatie.

Download de brochure
  • Betrokken

• Deskundig

• Onafhankelijk

Voor meer informatie over Loopbaancoaching kunt u contact opnemen met ons.

Arie Schreuder
a.schreuder @bureau streefkerk.nl