Arbodienstverlening voor uw bedrijf

Als je ziekte bij je werknemers wil voorkomen, dan is het verstandig om samen te werken met een deskundige arbodienstverlening. Voorkomen is beter dan genezen.

Bij onze arbodienstverlening is ons doel het voorkomen van ziekte bij werknemers die bevlogen aan het werk zijn. Dit doen we door bijvoorbeeld frequent verzuimgesprekken te voeren binnen onze arbodienstverlening.

Onze casemanager leert de werknemers zelf de regie te nemen op het gebied van arbeid en verzuim.

Werken vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen

Op het gebied van arbodienstverlening zorgen onze specialisten voor gezonde organisaties. Vanuit oplossingsgericht verzuimmanagement werken en redeneren wij vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen.

We staan bekend om onze ‘no-nonsense’-mentaliteit waar het voor zowel de werknemer als de leidinggevende duidelijk is wat de stappen in het verzuimmanagement zijn.

Wat houd onze uitvoerige arbodienstverlening in:

 • Snel en adequaat advies. Geen lange wachttijden en alles onder één dak.
 • Een vast contactpersoon die al uw zaken behartigd en uw organisatie kent.
 • Een vaste, BIG geregistreerde bedrijfsarts, die actief meedenkt met de organisatie en werkt conform de Arbowet.
 • Wij werken met het verzuimsysteem ‘Verzuimsignaal’. Alle verplichte stappen in het kader van de Wet verbetering poortwachter zijn hierin geborgd zodat u niets mist. Alles omtrent het frequent voeren van verzuimgesprekken wordt behandeld.
 • Afspraak is afspraak. Transparant in onze dienstverlening.
 • Wij worden bijgestaan door een flexibel netwerk van kerndeskundigen. Deze adviseurs (arbeidsdeskundigen, veiligheidsdeskundigen) worden ingezet bij preventievraagstukken of bij het maken van een RI&E.

Duidelijkheid over uw investering

 • Na de opdrachtverstrekking wordt de inzet van onze adviseurs maandelijks in rekening gebracht op basis van het aantal werkelijk gewerkte uren maal het uurtarief. De kosten per medewerker voor de aansluiting op het verzuimsignaal worden per de eerste van het jaar in rekening gebracht. Aan het einde van ieder kwartaal vindt er een herberekening plaats op basis van het juiste aantal medewerkers. Wilt u onze arbodienstverlening inzetten of bent u benieuwd naar meer informatie? Stuur een e-mail naar a.schreuder@bureaustreefkerk.nl of bel naar 088-4434410.

Bel mij terug

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  Contact

  Voor meer informatie over Arbodienstverlening kunt u contact opnemen met ons.

  Bureau Streefkerk
  Karin Twenhaar
  k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl
  088-4434410