Burn-out begeleiding in Apeldoorn of Ermelo

Het versterken van inzetbaarheid bij mentale klachten doet u met behulp van onze stress- en burn-out begeleiding in onze kantoren in Apeldoorn of Ermelo. Mentale klachten – waaronder een burn-out of overspannenheid – zijn verzuimoorzaak nummer één. Ruim 1 miljoen mensen lijdt aan arbeidsongeschiktheid door een burn-out. 20% van het ziekteverzuim wordt veroorzaakt door psychosociale klachten. Bureau Streefkerk biedt een doelmatige aanpak waarin het herstel en de inzetbaarheid van medewerkers met mentale klachten centraal staan. Dit doen wij door maatwerkbegeleiding aan te bieden, gebaseerd op een grondige diagnose van de klachten en de werkomgeving. De trajecten richten zich op zowel medewerkers die dreigen te verzuimen als op mensen die al zijn uitgevallen en/of op zoek zijn naar een nieuwe werkkring.

Stress- en burn-out begeleiding met een persoonlijke benadering van uw coach in Apeldoorn of Ermelo

De begeleiding die u van ons ontvangt, bestaat uit individuele coachgesprekken door een burn-out coach, die werkzaam is in Apeldoorn of Ermelo. Onze coach beschikt over een ruime ervaring op het gebied van arbeidsongeschiktheid door een burn-out en op het gebied van stress- en burn-out begeleiding in Apeldoorn of Ermelo. Indien nodig zetten wij een inzetbaarheidstest in waarbij de oorzaak wordt gemeten. Komt de oorzaak voort uit gedrag? Dan begeleiden wij de werknemer naar herstel. Is de oorzaak een stoornis? Dan zullen wij doorverwijzen naar een passende interventie. In het traject kunnen de volgende thema’s centraal staan: grenzen stellen, conflicthantering, assertiviteit, het vergroten van zelfvertrouwen, timemanagement en de balans tussen werk en privé. Uw coach van Bureau Streefkerk uit Apeldoorn of Ermelo richten zich op een goede balans voor de werknemer en als deze handvatten voldoende aangereikt zijn, is de volgende stap terugkeer naar de werkplek en het voorkomen van een burn-out. De werkgever zal betrokken worden bij de re-integratie op de werkplek. Uw burn-out coach is opgeleid op het gebied van mens en werk en kan een aanvulling zijn op de eerstelijnspsycholoog, die ook door deze specialist uit Apeldoorn en Ermelo toegewezen kan worden.

Inzet workshops voor P&O en leidinggevenden

Naast individuele stress- en burn-out begeleiding geven wij interactieve workshops voor personeelsadviseurs en/of leidinggevenden, wat wij doen in onze vestigingen in Apeldoorn en Ermelo. Zij krijgen concrete handvatten zodat zij een waardevolle gesprekspartner zijn voor de zieke medewerker(s). Onderwerpen als; het herkennen van stresssignalen, het verschil tussen een burn-out en overspannenheid, onderliggende patronen en aanpak komen aan de orde. Bovendien wordt er bij onze begeleiding in Apeldoorn of Ermelo aandacht besteed aan stress- en burn-out begeleiding, het voorkomen van arbeidsongeschiktheid door een burn-out en de blunders bij re-integratie. De resultaten die u met ons bereikt:

  • Het voorkomen van langdurig ziekteverzuim en terugval van klachten.
  • Sneller herstel door het in kaart brengen van het werkvermogen.
  • Grip op de situatie: werkbaar Plan van Aanpak voor alle betrokkenen.

Schakel ons in

Ziet u het wel zitten om samen met ons aan de slag te gaan? Met een burn-out coach in Apeldoorn of Ermelo die de juiste begeleiding biedt, zal de arbeidsongeschiktheid door een burn-out aangepakt worden. Bel voor meer informatie naar 088-4434410 of stuur uw e-mail naar k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl. Wij staan u graag te woord.

Bel ons direct
  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Burn-out & stressbegeleiding kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk
Karin Twenhaar
k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl
088-4434410

Contact