Balans coaching

Waarom

Een optimale lichamelijke en geestelijke balans is een absolute voorwaarde om het optimale uit jezelf, je prestaties en leven te halen. In de huidige tijdgeest waarin we leven is een optimale balans geen vanzelfsprekendheid. Er wordt meer dan ooit van mensen gevraagd en dat zorgt regelmatig voor een verstoorde balans. Fysieke en mentale klachten kunnen dan het gevolg zijn. Gelukkig is er nu een baanbrekende wetenschappelijke aanpak die een verstoorde fysieke en/of mentale balans in relatief korte tijd kan neutraliseren door de verstoring(en) bij de wortel aan te pakken.

Hoe

Onze balanscoach Remco Visscher gebruikt een unieke combinatie van de laatste technologieën en methodieken om op fysiek (lichaamscel)niveau verstoringen los te laten en de verstoorde weefsels weer optimaal te laten functioneren. Dit is een absolute voorwaarde voor een optimale fysieke balans.

De verstoringen op mentaal vlak bestaan vrijwel altijd uit stress gerelateerde herinneringen en belemmerende overtuigingen die gedurende het leven zijn opgeslagen in het onderbewuste deel van het brein. Door een unieke aanpak is het nu mogelijk om stress gerelateerde verstoringen in zeer korte tijd –blijvend- los te laten. Daarnaast kunnen belemmerende overtuigingen in zeer korte tijd vervangen worden door doel ondersteunende overtuigingen.

Een combinatie van deze deels fysieke en mentale aanpak zorgt voor een snel herstel van de gewenste optimale balans.

Balans coaching houdt in

• Persoonlijke aanpak en aandacht
  • Oplossingsgericht (herbeleven of bespreken van stressvolle herinneringen is onnodig)
  • Direct merkbaar en meetbaar resultaat

1 tot 3 (afhankelijk van wat nodig is) behandelingen van 2 uur.

Er zal aan het einde van de behandelingen een korte terugkoppeling gegeven worden met vermelding van de winstpunten. Tevens wordt de werkwijze en het resultaat beschreven. Er zullen geen persoonlijke gegevens vermeld worden. De korte terugkoppeling wordt met toestemming van de werknemer naar de werkgever verzonden.

Wij werken conform de OVAL-gedragscode

Voor meer informatie over Balans coaching kunt u contact opnemen met ons.