Blijvend in balans door middel van coaching

Bent u al blijvend in balans? Een goede lichamelijke en geestelijke balans is een absolute voorwaarde om het optimale uit uzelf, uw prestaties en uw leven te halen. In de huidige tijdgeest waarin we leven, is een optimale balans geen vanzelfsprekendheid. Er wordt meer dan ooit van mensen gevraagd en dat zorgt regelmatig voor een verstoorde balans. Fysieke en mentale klachten kunnen dan het gevolg zijn. Gelukkig is er nu een baanbrekende wetenschappelijke aanpak die een verstoorde fysieke en/of mentale balans in relatief korte tijd kan neutraliseren door de verstoring(en) bij de wortel aan te pakken.

Hoe zorgt u ervoor dat u blijvend in balans bent?

Onze balanscoach Remco Visscher gebruikt een unieke combinatie van de laatste technologieën en methodieken om op fysiek (lichaamscel)niveau verstoringen los te laten en de verstoorde weefsels weer optimaal te laten functioneren. Dit is een absolute voorwaarde wanneer u blijvend in balans wilt zijn. De verstoringen op mentaal vlak bestaan vrijwel altijd uit stress gerelateerde herinneringen en belemmerende overtuigingen die gedurende het leven zijn opgeslagen in het onderbewuste deel van het brein. Door een unieke aanpak middels balanscoaching van dé specialist uit Apeldoorn en Ermelo is het nu mogelijk om stress gerelateerde verstoringen in zeer korte tijd –blijvend- los te laten. Daarnaast kunnen belemmerende overtuigingen in zeer korte tijd vervangen worden door doel ondersteunende overtuigingen. Een combinatie van deze deels fysieke en mentale aanpak zorgt voor een snel herstel van de gewenste en blijvende optimale balans.

Wat houdt balanscoaching van onze specialisten uit Ermelo en Apeldoorn in?

De behandelingen zullen vijf tot zeven keer plaatsvinden (afhankelijk van wat nodig is) en deze zullen per keer twee uur duren. Met de balanscoaching van dé specialist, met vestigingen in Ermelo en Apeldoorn, zorgt u ervoor dat u blijvend in balans bent. Hierbij profiteert u van onze:

  • Persoonlijke aanpak en aandacht;
  • Oplossingsgerichtheid (herbeleven of bespreken van stressvolle herinneringen is onnodig);
  • Direct merkbare en meetbare resultaten.

Kom weer volledig in balans

Aan het einde van de behandelingen wordt middels balanscoaching een korte terugkoppeling gegeven met vermelding van de winstpunten. Tevens worden de werkwijze en het resultaat beschreven. Er zullen geen persoonlijke gegevens vermeld worden. De korte terugkoppeling wordt met toestemming van de werknemer naar de werkgever verzonden. Wilt u graag meer informatie over balanscoaching van dé specialist in Apeldoorn en Ermelo? Of wilt u ook graag blijvend in balans zijn? Stuur dan een e-mail naar k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl of bel naar 088-4434410.

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Balans coaching kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk
Karin Twenhaar
k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl
088-4434410