P&O-partner Ermelo

Wij bieden u deskundige en praktische ondersteuning als uw P&O-partner in Ermelo en Apeldoorn. Bij Bureau Streefkerk adviseren en ondersteunen wij uw bedrijf in zijn geheel op P&O-gebied. De rol van de interim P&O’er kenmerkt zich door het overnemen van de lopende zaken en de gedetacheerde P&O’er kan structureel bij uw organisatie betrokken worden. Heeft u capaciteitsproblemen? Dan staan wij voor u klaar.

Een P&O-partner nabij Ermelo waar u op vertrouwt

Elk bedrijf in Ermelo of elders heeft soms behoefte aan tijdelijke ondersteuning van een ervaren P&O-partner of voor personeelsadvies op maat. Is de medewerker die normaliter verantwoordelijk is voor personeelszaken voor bepaalde tijd niet inzetbaar? Of is uw organisatie van een dermate omvang dat een personeelsfunctionaris in vast dienstverband gewoon niet rendabel is? Wanneer uw bedrijf te maken heeft met de volgende zaken, dan schakelt u ons in:

• Bij een fusie;
  • Voor een aantal grote (tijdelijke) P&O-klussen;
  • Personele afslanking of juist explosieve groei;
  • De introductie van een nieuw P&O-instrument.

Wij streven naar meer structuur in uw organisatie

Bureau Streefkerk uit Ermelo en Apeldoorn heeft een team aan ervaren deskundigen die flexibel inzetbaar zijn binnen uw organisatie als echte P&O-partner. Wij maken daarbij gebruik van onze jarenlange ervaring binnen een grote diversiteit aan organisaties. Of het nu gaat om een fulltime inzet of slechts een paar uur per week. Daarbij werken wij altijd conform de OVAL-gedragscode. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via 088-4434410 of e-mail naar a.schreuder@bureaustreefkerk.nl.

Bel ons direct
  • Betrokken

• Deskundig

• Onafhankelijk

Voor meer informatie over Interim P&O kunt u contact opnemen met ons.

Arie Schreuder
a.schreuder@bureaustreefkerk.nl