Interim P&O

Deskundige, praktische en ervaren P&O ondersteuning

Elk bedrijf heeft soms behoefte aan tijdelijke ondersteuning op het gebied van Personeel & Organisatie. Heeft uw organisatie te maken met:

• Een aantal grote (tijdelijke) P&O klussen,
  • Een fusie,
  • Personele afslanking of juist explosieve groei,
  • De introductie van een nieuw P&O instrument.

Of:

• Is de medewerker die normaliter verantwoordelijk is voor personeelszaken voor langere tijd niet inzetbaar?
  • Is uw organisatie van een dermate omvang dat een personeelsfunctionaris in vast dienstverband gewoon niet rendabel is?

Kortom, u heeft (tijdelijke) capaciteitsproblemen?

Bureau Streefkerk adviseert en ondersteunt uw bedrijf op P&O-gebied

De rol van de interim P&O’er kenmerkt zich door het overnemen van de lopende zaken en de gedetacheerde P&O’er kan structureel bij uw organisatie betrokken worden.

Bureau Streefkerk heeft een team aan ervaren P&O ’ers die flexibel inzetbaar zijn binnen uw organisatie. Wij maken daarbij gebruik van onze jarenlange ervaring binnen een grote diversiteit aan organisaties. Of het nu gaat om een fulltime inzet of slechts een paar uur per week.

Wij werken conform de OVAL-gedragscode

Voor meer informatie over Interim P&O kunt u contact opnemen met ons.

Arie Schreuder
a.schreuder@bureaustreefkerk.nl