P&O-partner Ermelo

Wij bieden u deskundige en praktische ondersteuning in Ermelo en Apeldoorn en zijn u van dienst als P&O-interim. Bij Bureau Streefkerk adviseren en ondersteunen wij uw bedrijf op P&O-gebied in zijn geheel. De rol van de P&O-interim kenmerkt zich door het overnemen van de lopende zaken en deze interim wordt bij uw organisatie betrokken. Heeft u bijvoorbeeld capaciteitsproblemen? Dan staan wij voor u klaar.

Een P&O-interim in Ermelo of Apeldoorn waar u op vertrouwt

Elk bedrijf heeft wel eens behoefte aan tijdelijke ondersteuning van een ervaren partner die gespecialiseerd is in personeel en organisatie, of aan personeelsadvies op maat. Is de medewerker die normaliter verantwoordelijk is voor personeelszaken voor bepaalde tijd niet inzetbaar? Of is uw organisatie van een dermate omvang dat één personeelsfunctionaris in vast dienstverband gewoon niet rendabel is? Wanneer uw bedrijf te maken heeft met de volgende zaken, dan schakelt u onze P&O-interim in:

  • Bij een fusie
  • Voor een aantal grote (tijdelijke) P&O-klussen
  • Personele afslanking of juist explosieve groei

De introductie van een nieuw P&O-instrument

Zet onze ervaren deskundigen tijdelijk in

Bureau Streefkerk uit Ermelo en Apeldoorn heeft een team aan ervaren deskundigen die flexibel inzetbaar zijn binnen uw organisatie. Wij maken daarbij gebruik van onze jarenlange ervaring binnen een grote diversiteit aan organisaties. Of het nu gaat om een fulltime inzet of slechts een paar uur per week. Daarbij werken wij altijd conform de OVAL-gedragscode. Wilt u meer weten over wat onze organisatie voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via 088-4434410 of stuur een e-mail naar a.schreuder@bureaustreefkerk.nl.

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Interim P&O kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk
Arie Schreuder
a.schreuder@bureaustreefkerk.nl
088-4434410