OUTPLACEMENT MET BUREAU STREEFKERK

‘Afscheid nemen is de eerste stap naar nieuwe mogelijkheden’

Een fusie, gewijzigde concurrentieverhoudingen, economische ontwikkelingen, een conflict of het niet aansluiten van de ambitie van een medewerker…

Soms is afscheid nemen van elkaar de enige oplossing.

Outplacement is een goede optie als u op zoek bent naar een passende en resultaatgerichte oplossing voor zowel de werknemer als de werkgever.

Hier komen de specialisten van Bureau Streefkerk in beeld.
De kandidaten krijgen bij Bureau Streefkerk een vaste loopbaanadviseur. Outplacement is maatwerk met als doel het realiseren van een nieuwe externe werkplek die past bij de werknemer.

Hoe werkt het

We starten met een intakegesprek. Het uitgebreide loopbaanonderzoek door onze psycholoog geeft inzicht welke functies en zoekrichtingen passen bij de persoonlijkheid van de kandidaat. Er is ook ruimte voor en hulp bij het verwerken van baanverlies.

Met behulp van individuele gesprekken met een loopbaancoach en opdrachten op maat stellen wij een concreet zoekprofiel op met 2-3 zoekrichtingen.
Met dit zoekprofiel en door middel van intensieve coaching, training en bemiddeling door een mobiliteitsadviseur vindt de kandidaat weer een goede plek op de arbeidsmarkt.

Dankzij ons uitgebreide netwerk, inzet van het vacaturezoeksysteem en de intensieve contacten met partijen op de arbeidsmarkt zijn wij zeer succesvol in het begeleiden van mensen naar nieuw werk.

Bureau Streefkerk bereikt met outplacement snel resultaat en dat is in ieders belang.

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Outplacement kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk

Arie Schreuder
a.schreuder @bureau streefkerk.nl

Karin Twenhaar
k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl

088-4434410