LOOPBAAN

Bent u de voldoening in uw werk kwijt?
Wij helpen u graag met uw zoektocht naar plezier in uw werk óf naar een andere loopbaan met behulp van:

LOOPBAAN

Outplacement met Bureau Streefkerk

Personeel & Organisatie

Soms is afscheid nemen van elkaar de beste oplossing. Een fusie, gewijzigde concurrentieverhoudingen, economische ontwikkelingen, een conflict of het niet aansluiten van de ambitie van een medewerker zijn redenen om op zoek te gaan naar een passende en resultaatgerichte oplossing voor zowel de werknemer als de werkgever. Ontdek wat outplacement in uw situatie kan betekenen.

Loopbaancoaching

Personeel & Organisatie

Zit u nog steeds op de juiste plek? In een passende rol? En werkt u daar over een aantal jaren nog steeds? Voor iedere werknemer is het belang om met plezier te werken in een passende functie en werkomgeving. Benieuwd naar uw kwaliteiten en arbeidsmarktmogelijkheden? Lees wat loopbaancoaching voor uw carrière kan betekenen.

Ontwikkel-assessment

Personeel & Organisatie

Als u benieuwd bent naar uw talenten en aandachtspunten dan kan een assesment uitkomst bieden. Het is een betrouwbare en wetenschappelijke onderzoeksmethode om objectieve informatie te verzamelen. U ontvangt een overzicht over uw verstandelijke capaciteiten, belangstelling en persoonskenmerken.

Loopbaan APK

Personeel & Organisatie

Waar staat u op dit moment? Hoe ziet uw toekomst eruit? En welke stappen wilt u zetten? U wilt tenslotte plezier in uw werk met een passende functie. Hoe zorgt u ervoor dat u dat behoud in de toekomst? Of is het nodig om te kiezen voor een andere baan? We hebben twee mogelijkheden om antwoord te krijgen op die vragen.

Duurzame inzetbaarheid

Personeel & Organisatie

Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers, in een turbulente arbeidsmarkt, betrokken blijven bij het werk, bij elkaar en de organisatie? Met de wetenschap dat de eindstreep van een dienstverband steeds verder opschuift. Ontdek een goede basis en de mogelijkheden voor een fijne samenwerking voor zowel de werkgever als de werknemer.

WW-begeleiding voor werkgevers

Personeel & Organisatie

Als u verantwoordelijk bent voor de re-integratie van een ex-werknemer gedurende de gehele uitkeringsperiode, dan is het fijn om ondersteund te worden door een specialist zoals Bureau Streefkerk. Benieuwd hoe wij uw ex-werknemer stimuleren en helpen met het vinden van vacatures en sollicitatie-activiteiten?

Overname dienstverband

Personeel & Organisatie

Uit elkaar gaan is soms de beste oplossing voor werkgever als werknemer. Nieuw Perspektief biedt uitkomst: wij nemen het dienstverband van de werknemer volledig over. Ontdek de voordelen en onze manier van werken van Nieuw Perspektief.

Training & Workshops

Personeel & Organisatie

Mist u kennis over een specifiek onderwerp met betrekking tot ‘samen werken’? Of wilt u zich graag ontwikkelen op een bepaald gebied? Met grote regelmaat verzorgen wij workshops en trainingen. Benieuwd welke kennis wij graag met u delen?

Referenties Loopbaan