LOOPBAAN

Bent u de voldoening in uw werk kwijt?
Wij helpen u graag met uw zoektocht naar plezier in uw werk óf naar een andere loopbaan met behulp van:

LOOPBAAN

Outplacement met Bureau Streefkerk

Personeel & Organisatie

Een fusie, gewijzigde concurrentieverhoudingen, economische ontwikkelingen, een conflict of het niet aansluiten van de ambitie van een medewerker. Soms is afscheid nemen van elkaar de enige oplossing. Outplacement is een goede optie als u op zoek bent naar een passende en resultaatgerichte oplossing voor zowel de werknemer als de werkgever.

Loopbaancoaching

Personeel & Organisatie

Het is voor iedere werknemer van belang om met plezier te werken in een passende functie zodat je duurzaam inzetbaar bent. Dit betekent dat jouw functie past bij jouw mogelijkheden en wensen en dat je de steeds sneller veranderende werkomgeving aankan. Bureau Streefkerk kan daarbij helpen met loopbaancoaching.

Ontwikkel-assessment

Personeel & Organisatie

Een assessment kan helpen om talenten en aandachtspunten in beeld te krijgen. Het is een betrouwbare, wetenschappelijk gefundeerde onderzoeksmethode die gebruikt wordt om doelgericht en objectief informatie te verzamelen over iemands verstandelijke capaciteiten, belangstelling en persoons-kenmerken.

Loopbaan APK

Personeel & Organisatie

Het is voor iedere werknemer van belang om met plezier te werken in een passende functie zodat je duurzaam inzetbaar bent. Dit betekent dat jouw functie past bij jouw wensen en mogelijkheden en dat je de steeds sneller veranderende werkomgeving aankan.

Duurzame inzetbaarheid

Personeel & Organisatie

In deze turbulente arbeidsmarkt wil je als werkgever en werknemer graag samen de eindstreep behalen in de wetenschap dat die eindstreep steeds verder opschuift. Als werknemer neem je zelf verantwoordelijkheid voor je loopbaan.

WW-begeleiding voor werkgevers

Personeel & Organisatie

De werkgever is hierbij eigenrisicodrager voor de WW van ex-werknemers. Daarnaast betaalt de ex-werkgever een bovenwettelijke uitkering aan de ex-werknemer. Deze uitkering bestaat uit een aanvullende uitkering en na afloop van de WW-uitkering een aansluitende uitkering.

Overname dienstverband

Personeel & Organisatie

Nieuw Perspektief biedt zowel voor werkgever als werknemer voordelen. Omdat uit elkaar gaan soms voor beide partijen de beste oplossing is, nemen wij het dienstverband van de werknemer volledig over.

Training & Workshops

Personeel & Organisatie

Onze mensen zijn niet alleen goed opgeleid, zij vergaren dagelijks meer kennis. Die kennis zetten we in om onze kandidaten optimaal te begeleiden. Maar waarom zouden wij die kennis niet delen met u! Met dat doel voor ogen verzorgen wij met grote regelmaat workshops en trainingen zoals.

Referenties Loopbaan