“Ik heb de samenwerking en begeleiding van Floor als zeer positief ervaren”

, ,

Ik heb Bureau Streefkerk benaderd om mij te helpen een andere baan te zoeken, bij voorkeur een baan die dicht bij mijn karakter ligt.
Ik had geen idee hoe ik dit aan moest pakken en ben in overleg met mijn loopbaanadviseur Floor o.a. netwerkgesprekken gaan voeren in het onderwijs, de horeca en de (jeugd)zorg.
Deze gesprekken heb ik vervolgens met mijn omgeving en Floor geëvalueerd om uiteindelijk te solliciteren op een vacature voor zorg voor jongvolwassenen.
Tegelijk met deze sollicitatie heb ik ook gesolliciteerd op een vacature die is afgeleid van mijn huidige financiële functie. Floor heeft mij met beide sollicitaties geholpen om zo persoonlijk mogelijk aan te sluiten op de inhoud van de vacatures.
Voor de vacature in de zorg ontving ik een afwijzing, omdat er o.a. geen mogelijkheden voor een leer-werktraject aanwezig waren en voor de andere vacature werd ik gebeld voor een sollicitatiegesprek.
Ik heb samen met Floor het 1e en 2e sollicitatiegesprek voorbereid en geëvalueerd en de puntjes op de ‘i’ gezet en uiteindelijk ben ik voor deze functie aangenomen.

Ik heb de samenwerking en begeleiding van Floor als zeer positief ervaren. Zij heeft mij begeleid en geadviseerd bij mijn persoonlijke doelen en mijn vragen naar aanleiding van voortschrijdend inzicht (klankbord) beantwoord.
De zorg blijft trekken en ik heb nog steeds het plan op termijn een baan, die dicht bij mijn karakter ligt, ter realiseren.

Ga naar de bovenkant