Coaching van hét loopbaanadviesbureau nabij Zwolle

Soms heeft u coaching en advies nodig van een specialist van een goed loopbaanadviesbureau in de omgeving van Zwolle. Helaas maken veel mensen mee dat ze geen uitdaging en plezier meer in hun werk vinden . Wanneer u dit weer wilt terugvinden in een andere baan, helpen de specialisten van  Bureau Streefkerk u verder.

Goede begeleiding van een arbeidsdeskundige van ons loopbaanadviesbureau nabij Zwolle

Als u problemen ervaart in uw loopbaan, dan helpt een van onze arbeidsdeskundigen u graag bij het vinden van een passende oplossing. U krijgt een coachingstraject aangeboden, zodat u daarna weer met plezier aan het werk gaat. We bekijken samen waar de knelpunten liggen en hoe deze opgelost kunnen worden. Zoekt u bijvoorbeeld meer uitdaging of loopt u tegen een burn-out aan omdat u te veel werk heeft? Wij helpen u graag met handvatten die u kunt gebruiken om hierover in gesprek te gaan met uw werkgever, zodat u snel weer een duurzame baan heeft. Zo bedenken we bijvoorbeeld samen welke taken u (wel) zou kunnen oppakken. Blijkt tijdens een coachingstraject bij ons loopbaanadviesbureau in Ermelo en Apeldoorn, niet ver van Zwolle, dat uw huidige baan niet bij u past? Dan helpen onze specialisten u graag met het zoeken naar een baan die beter bij u past.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Ervaart u problemen in uw werk en worden die veroorzaakt door factoren van buitenaf? Dan is het aan te raden om een afspraak te maken voor een intakegesprek bij ons loopbaanadviesbureau in de omgeving van Zwolle. Dit doet u door te bellen naar 088-4434410 of door te e-mailen naar info@bureaustreefkerk.nl.

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Organisatieadvies kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk
Arie Schreuder
a.schreuder @bureau streefkerk.nl

Karin Twenhaar
k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl

088-4434410