Coaching van hét loopbaanadviesbureau

Als u geen uitdaging en plezier meer heeft in uw werk, dan denkt u ongetwijfeld na over een stap zetten die zorgt voor verbetering. Goede begeleiding van een arbeidsdeskundige kan u helpen met uw situatie en zoektocht naar meer of beter.

Als u problemen ervaart in uw loopbaan, dan helpt een van onze arbeidsdeskundigen u graag bij het vinden van een passende oplossing. U krijgt een coachingstraject aangeboden zodat u daarna weer met plezier aan het werk gaat.

We kijken samen waar de knelpunten liggen en hoe deze opgelost kunnen worden. Zoekt u bijvoorbeeld meer uitdaging of loopt u tegen een burn-out aan omdat u te veel werk heeft?

Wij helpen u graag met handvatten die u kunt gebruiken om hierover in gesprek te gaan met uw werkgever, zodat u snel weer een duurzame baan heeft.

Zo bedenken we bijvoorbeeld samen welke taken u zou kunnen oppakken. Blijkt tijdens het coachingstraject bij ons loopbaanadviesbureau in Ermelo of Apeldoorn dat uw huidige baan niet bij u past? Dan helpen onze specialisten graag met het zoeken naar een baan die beter bij u past.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Ervaart u problemen in uw werk en worden die veroorzaakt door factoren van buitenaf? Dan is het aan te raden om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Dit doet u door te e-mailen naar info@bureaustreefkerk.nl of bel naar 088-4434410.

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Organisatieadvies kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk
Arie Schreuder
a.schreuder @bureau streefkerk.nl

Karin Twenhaar
k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl

088-4434410