Loopbaanonderzoek

Zoekt u begeleiding bij outplacement nabij Harderwijk of Apeldoorn? Dan zetten wij ons specialisme graag voor in. Bel ons en bespreek de mogelijkheden!

Zoekt u begeleiding bij outplacement in de buurt van Harderwijk of Apeldoorn? Dan zetten we ons specialisme graag voor u in.

Merkt u dat u de laatste tijd minder gemotiveerd bent in uw werk? Of merkt u dit bij één van uw medewerkers? Dit kan verschillende oorzaken hebben.

Ongemotiveerde medewerkers leveren minder op en zijn een onnodige kostenpost voor uw bedrijf. Een loopbaanonderzoek geeft u een passende oplossing voor deze vervelende situatie.

Onze specialisten van Bureau Streefkerk hebben inmiddels veel loopbaanonderzoeken gevoerd voor verschillende bedrijven in de omgeving van Ermelo, Harderwijk, Apeldoorn, Deventer.

Zo werkt een loopbaanonderzoek

Het uitvoeren van een onderzoek kan diverse redenen hebben. Vaak zijn het problemen van psychologische aard die eraan ten grondslag liggen. Daarom wordt het loopbaanonderzoek uitgevoerd door een gespecialiseerd NIP-psycholoog op ons kantoor in Ermelo of Apeldoorn.

In dit onderzoek worden de cognitieve capaciteiten en persoonskenmerken onderzocht. Ook wordt er gekeken waar uw belangstelling ligt. De drijfveren worden onderzocht door een specialist, zodat er bepaald kan worden welke werksoorten u interessant vindt.

Hiervoor wordt u uitgebreid geïnterviewd door onze NIP-psycholoog in de omgeving van Ermelo, Harderwijk, Apeldoorn of Deventer. Ook een ontwikkelassesment behoort tot de mogelijkheden.

Het doel van ons onderzoek is het achterhalen welke functies en activiteiten aansluiten bij uw persoonlijkheid.

Na het loopbaanonderzoek ontvangt u een uitgebreide rapportage. Het onderzoek geeft zowel de loopbaanadviseur als uzelf inzicht in een concrete zoekrichting en welk werk bij u past.

Meld u aan voor een loopbaanonderzoek

Bent u benieuwd wat een onderzoek voor u kan betekenen of denkt u dat een collega hiermee geholpen is? Meld u dan aan voor een loopbaanonderzoek.

We kijken dan samen welke aspecten er precies onderzocht moeten worden, zodat u of de medewerkers binnen uw bedrijf snel weer gemotiveerd aan het werk gaan.

Stuur een e-mail naar info@bureaustreefkerk.nl of bel naar 088-4434410.

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Organisatieadvies kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk
Arie Schreuder
a.schreuder @bureau streefkerk.nl

Karin Twenhaar
k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl

088-4434410