Loopbaanonderzoek

Zoekt u begeleiding bij outplacement nabij Harderwijk of Apeldoorn? Dan zetten wij ons specialisme graag voor in. Bel ons en bespreek de mogelijkheden!

Er zijn verschillende redenen om een loopbaanonderzoek uit te laten voeren door één van de specialisten van Bureau Streefkerk. Merkt u dat u de laatste tijd minder gemotiveerd bent in uw werk, of merkt u dit bij één van uw medewerkers? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Ongemotiveerde medewerkers leveren minder op, en zijn een onnodige kostenpost voor uw bedrijf. Om hier iets aan te doen, laat u een loopbaanonderzoek uitvoeren door de specialisten van Bureau Streefkerk in Apeldoorn en Ermelo, tussen Harderwijk en Deventer. Doordat onze kantoren in Ermelo en Apeldoorn gevestigd zijn, voeren wij loopbaanonderzoek uit voor bedrijven in de hele omgeving van Deventer tot Harderwijk.

Zo werkt een loopbaanonderzoek op ons kantoor

Het uitvoeren van een onderzoek kan diverse redenen hebben, maar vaak zijn het problemen van psychologische aard die eraan ten grondslag liggen. Daarom wordt het loopbaanonderzoek uitgevoerd door een gespecialiseerde NIP-psycholoog, op ons kantoor nabij Deventer of Harderwijk. In dit onderzoek worden de cognitieve capaciteiten en persoonskenmerken onderzocht. Ook wordt er gekeken waar uw belangstelling ligt. De drijfveren worden onderzocht door een specialist, zodat er bepaald kan worden welke werksoorten u interessant vindt. Hiervoor wordt u uitgebreid geïnterviewd door onze NIP-psycholoog. Ook een ontwikkelassessment behoort tot de mogelijkheden. Het doel van ons onderzoek is achterhalen welke functies en activiteiten aansluiten bij uw persoonlijkheid. Na het loopbaanonderzoek bij ons bedrijf nabij Deventer of Harderwijk ontvangt u een uitgebreide rapportage. Het onderzoek geeft zowel de loopbaanadviseur als uzelf inzicht in een concrete zoekrichting en welk werk bij u past.

Meld u aan voor een loopbaanonderzoek

Heeft u een dergelijk onderzoek nodig, of denkt u dat een collega hiermee geholpen is? Meld u dan aan voor een loopbaanonderzoek bij ons bedrijf in de buurt van Harderwijk of Deventer. Dit doet u door te bellen naar 088-4434410. We bekijken dan samen welke aspecten er precies onderzocht moeten worden, zodat u of de medewerkers binnen uw bedrijf snel weer gemotiveerd aan het werk gaan.

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Organisatieadvies kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk
Arie Schreuder
a.schreuder @bureau streefkerk.nl

Karin Twenhaar
k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl

088-4434410