Verzuimbegeleiding voor uw bedrijf in Deventer

Zoekt u begeleiding bij outplacement nabij Harderwijk of Apeldoorn? Dan zetten wij ons specialisme graag voor in. Bel ons en bespreek de mogelijkheden!

De inzet van personeel is voor bedrijven de belangrijkste factor van de onderneming, en dat is precies de reden waarom verzuimbegeleiding van Bureau Streefkerk uit regio Harderwijk en Deventer zo belangrijk is. Wij helpen u graag met het zoveel mogelijk voorkomen van verzuim, en wanneer er langdurig verzuim is, zorgen wij er met verzuimbegeleiding voor dat dit zo kort mogelijk duurt.

Verzuimbegeleiding zorgt voor gemotiveerde medewerkers bij uw bedrijf in Deventer

Wij zorgen voor goede verzuimbegeleiding op ons kantoor nabij Deventer of Harderwijk, door met de afwezige collega in gesprek te gaan. In dit gesprek proberen we te achterhalen wat er aan het verzuim ten grondslag ligt. Dit kunnen medische problemen zijn, maar ook kan er sprake zijn van een verminderde motivatie. Bij medische problemen zoeken we naar voorzieningen en adviezen om het werk makkelijker te maken. Ook bekijken we waar bijvoorbeeld meer uitdaging kan liggen, zodat uw medewerker weer gemotiveerd aan het werk gaat. Dit zorgt ervoor dat u uw targets makkelijker haalt en u optimaal profiteert van uw bedrijf. Dit realiseert u met de juiste verzuimbegeleiding van dé expert in de buurt van Deventer of Harderwijk.

Maak gebruik van verzuimbegeleiding van de specialist uit regio Deventer

Heeft u te kampen met een verhoogd verzuimgehalte binnen uw bedrijf? Met de juiste verzuimbegeleiding van ons bedrijf nabij Harderwijk brengen we het verzuim naar beneden, zodat u productiever werkt binnen uw bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden van verzuimbegeleiding door te bellen naar 088-4434410. Onze experts bekijken met u hoe we het verzuim kunnen reduceren.

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Organisatieadvies kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk
Arie Schreuder
a.schreuder @bureau streefkerk.nl

Karin Twenhaar
k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl

088-4434410