Verzuimbegeleiding voor uw bedrijf

De inzet van personeel is voor bedrijven de belangrijkste factor van de onderneming. Dat is precies de reden waarom verzuimbegeleiding van Bureau Streefkerk in de regio Harderwijk en Deventer zo belangrijk is.

Wij helpen u graag met het zoveel mogelijk voorkomen van verzuim en wanneer er langdurig verzuim is, zorgen wij er met verzuimbegeleiding voor dat dit zo kort mogelijk duurt.

Verzuimbegeleiding zorgt voor gemotiveerde medewerkers bij uw bedrijf.

Wij zorgen voor goede verzuimbegeleiding op ons kantoor in de regio Deventer of Harderwijk. Door met de afwezige collega in gesprek te gaan proberen we te achterhalen wat er aan het verzuim ten grondslag ligt. Dit kunnen medische problemen zijn, maar er kan ook sprake zijn van een verminderde motivatie.

Bij medische problemen zoeken we naar voorzieningen en adviezen om het werk makkelijker te maken. Ook kijken we waar bijvoorbeeld meer uitdagingen liggen, zodat uw medewerker weer gemotiveerd aan het werk gaat.

Dit zorgt ervoor dat u uw targets makkelijker haalt en u optimaal profiteert van uw bedrijf. Dit realiseert u met de juiste verzuimbegeleiding van Bureau Streefkerk.

Maak gebruik van verzuimbegeleiding van de specialist

Heeft u te kampen met een verhoogd verzuimgehalte binnen uw bedrijf? Met de juiste verzuimbegeleiding van ons bedrijf brengen we het verzuim naar beneden, zodat u productiever werkt binnen uw bedrijf.

Vraag naar de mogelijkheden van verzuimbegeleiding door te bellen naar 088-4434410..

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Organisatieadvies kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk
Arie Schreuder
a.schreuder @bureau streefkerk.nl

Karin Twenhaar
k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl

088-4434410