Malti

Malti heeft dertig jaar ervaring als medewerker binnen het Sociaal Domein als toetser (toezichthouder op de kwaliteit van de beslissingen), vertegenwoordiger van de gemeente in rechts- en beroepszaken, medewerker terugvordering en verhaal, en uiteraard klantmanager en consulent werk en inkomen.
Ook was zij werkzaam als crisisbezweerder binnen de sociale diensten van de gemeentes: Alkmaar, Beverwijk, Den Helder, Hoorn en Medemblik. Tussendoor volgde zij met succes een managementopleiding op HBO niveau.

Haar specialiteit is het begeleiden van cliënten, verwikkeld in complexe situaties inzake zakelijke of financiële belangen en/of psychosociale problematiek.

Haar hart ligt bij de medemens met een ‘deukje, een blauwe plek’ op lichaam en ziel. Nu wil zij haar focus graag verleggen richting maatschappelijk werk. Gecombineerd met haar managementopleiding zou zij graag werkzaam zijn als:

 • Maatschappelijk werker in ziekenhuis, verpleeghuis, verzorgingshuis
 • Schoolmaatschappelijk werker
 • Bedrijfsmaatschappelijk werker
 • Begeleiden bij re-integratie

Competenties
Besluitvaardig, klantgericht, communicatief, objectief, daadkrachtig, leidinggevende kwaliteiten, integer en empathisch.

Regio: Noord-Holland | Flevoland

Lydian

Lydian heeft ‘oog voor grote lijnen en het detail’, heeft een dienstverlenende instelling en sterk in het creëren van draagvlak binnen een organisatie.

Tijdens haar werkzame leven heeft zij op meerdere inhoudelijke dossiers ervaring opgebouwd als Senior Communicatie- en Beleidsadviseur in een politiek-bestuurlijke omgeving, waarvan meerdere jaren in zorg en maatschappelijk gerelateerde organisaties. Naast strategische kwaliteiten, is zij een snelle denker, een verbinder, ondernemend, is zij creatief en ziet mogelijkheden en kansen. Samenwerken en een integrale werkwijze zijn hierbij kernbegrippen.

Zij is op zoek naar een nieuwe job waar zij met passie en betrokkenheid mede zorg kan dragen voor de ontwikkeling van de organisatie en waar zij zichzelf verder kan ontwikkelen.

Haar kracht ligt vooral in functies als (Senior) Communicatie- of Beleidsadviseur.

Zij is voor maximaal 32 uur per week beschikbaar.

Eigenschappen
Energiek / gedreven / stimulerend / ruim van geest / creatief en stressbestendig.
Betrokkenheid en organisatiesensitiviteit
Stevige persoonlijkheid / betrouwbaar / gevoel voor verhoudingen
Regelaar / netwerker / verbinder

Regio: Den Haag – Delft – Leiden

Ben

Ben is een positief en toegankelijk persoon die graag persoonlijk contact heeft met mensen. Hij krijgt enorm veel energie wanneer hij iets voor andere mensen kan betekenen en hen op weg kan helpen. Momenteel werkt hij voor een ICT bedrijf, waar hij werkzaam is als Systeembeheerder. Door veranderende omstandigheden houdt hij zich steeds vaker bezig met facilitaire zaken in het bedrijfsverzamelgebouw, waar zijn werkgever gevestigd is. Hij heeft ervaren dat deze werkzaamheden hem veel voldoening geven en dat zijn technisch inzicht hier goed bij van pas komt.
Ben zoekt een werk(ervarings)plek waar hij uren op kan bouwen, in eerste instantie is hij inzetbaar voor 20 uur per week. Hij kan niet wachten op een volgende stap de zetten in zijn loopbaan.

Ben zijn meest kenmerkende kwaliteiten zijn:

 • Behulpzaam
 • Praktisch
 • Gedreven
 • Veelzijdig
 • Handig

Inzetbaar als:

 • Beheerder/huismeester
 • Conciërge
 • Bode

Regio: Zwolle

Wilt u meer weten over één van deze kandidaten?

Neem contact op met één van onze loopbaanadviseurs via info@bureaustreefkerk.nl.