LUISTERLIJN

Omdat luisteren ons vak is

Het hele gezin opgesloten in huis en dan ook nog thuiswerken. En jij niet alleen, maar ook je echtgenoot of partner. En oh ja, de kinderen moeten ook aan hun huiswerk blijven, want de school gaat immers gewoon door alleen speel jij nu ook nog voor juf of meester. Gaat het wel goed met mijn werkgever? Blijft het bedrijf bestaan of zit ik straks ook nog zonder werk? Een stressvolle tijd dus.

Een tijd ook waarin jij als werkgever zorgen hebt over je organisatie. Misschien zelfs wel het voortbestaan van jouw bedrijf waar je jarenlang hard en toegewijd aan hebt gewerkt. Samen met jouw mensen waar je nog steeds zuinig op bent. Je ziet elkaar nu alleen wat minder. Redden zij het wel? Een stressvolle tijd dus.

Een tijd die straks weleens kan uitmonden in verzuim door stressklachten of nog erger in langdurig verzuim door burn-out klachten. Kunnen we samen na Corona de economie eindelijk weer op stoom brengen en vallen jouw mensen uit. Het stressvolle thuiswerken is ze letterlijk en figuurlijk niet in de koude kleren gaan zitten.

Luisteren is ons vak. We luisteren immers meer dan dat we praten.

Daarom juist nu ‘een luisterend oor’. Even wat extra aandacht voor die medewerkers als men daar behoefte aan heeft. Onze ervaren adviseurs zitten klaar om uw medewerkers laagdrempelig en praktisch telefonisch te woord te staan. Zij kunnen ons benaderen als ze er even doorheen zitten en behoefte hebben aan een luisterend oor.

Geïnteresseerd?

Bel ons op 088-4434410 of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact