OUTPLACEMENT HARDERWIJK

Zoekt u begeleiding bij outplacement nabij Harderwijk of Apeldoorn? Dan zetten wij ons specialisme graag voor in. Bel ons en bespreek de mogelijkheden!

Outplacement kan de uitweg zijn wanneer u midden in een fusie of conflict zit met uw organisatie nabij Harderwijk of Apeldoorn. Maar ook wanneer de ambities van de organisatie niet meer bij u aansluiten, kan dit een oplossing zijn. Afscheid nemen van uw werk is dan soms de enige oplossing. Outplacement vergt maatwerk, want u zal begeleid moeten worden door een outplacement coach naar een nieuwe baan die goed bij u past. U doet er dan ook verstandig aan om voor outplacementbegeleiding een specialist in te schakelen. Hiervoor zit u bij ons outplacementbureau nabij Harderwijk helemaal goed.

Uw outplacement nabij Harderwijk of Apeldoorn goed laten verlopen

Wanneer u de juiste coaching en advies wenst te ontvangen voor outplacement, komen de specialisten van Bureau Streefkerk in beeld. Een passende en resultaatgerichte oplossing voor beide partijen bereikt u met onze outplacement in de omgeving van Harderwijk en Apeldoorn. Uw werknemers krijgen bij ons een vaste loopbaanadviseur die van begin tot eind zijn of haar expertise voor u inzet om een nieuwe werkplek te realiseren die geheel bij u past. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Globaal gezien zijn dit de stappen die wij met u zetten:

  • U start met een intakegesprek voor een uitgebreid loopbaanonderzoek.
  • Wanneer u uw baan heeft verloren en dit wil verwerken, bieden wij hier professionele ondersteuning middels outplacementbegeleiding.
  • U voert individuele gesprekken met een loopbaancoach om concrete zoekprofielen op te stellen.
  • Er wordt intensieve outplacement coaching, training en bemiddeling door een mobiliteitsadviseur ingezet.

Succesvolle begeleiding gegarandeerd

Ons doel is om u snel maar nauwkeurig weer van een goede plek op de arbeidsmarkt te voorzien middels outplacementbegeleiding op maat. Met onze grondige kennis van de arbeidsmarkt, ervaren professionals en uitgebreide netwerk zijn wij zeer succesvol. Uw outplacement nabij Harderwijk of Apeldoorn is bij ons bureau in goede handen. Wilt u meer weten over het inschakelen van een outplacement coach en onze outplacementbegeleiding? Neem contact op via ons telefoonnummer 088-4434410 of mail naar a.schreuder@bureaustreefkerk.nl of k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl. Dan vertellen wij u graag meer over de diensten die wij leveren vanuit ons outplacementbureau nabij Harderwijk.

Bel ons direct
  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Organisatieadvies kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk
Arie Schreuder
a.schreuder @bureau streefkerk.nl

Karin Twenhaar
k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl

088-4434410

Contact