Hulp bij outplacement in Harderwijk of Apeldoorn

Zoekt u begeleiding bij outplacement nabij Harderwijk of Apeldoorn? Dan zetten wij ons specialisme graag voor in. Bel ons en bespreek de mogelijkheden!

Outplacement kan de uitweg zijn wanneer u midden in een fusie of conflict zit met uw organisatie nabij Harderwijk of Apeldoorn. Maar ook wanneer de ambities van de organisatie niet meer bij u aansluiten, kan dit een oplossing zijn. Afscheid nemen van uw werk is dan soms de enige oplossing. Outplacement vergt maatwerk, want u zal begeleid moeten worden naar een nieuwe baan die goed bij u past. Hier kan onze outplacementcoach uit de buurt van Ermelo u uitstekend bij helpen. U doet er verstandig aan om onze specialist van Bureau Streefkerk nabij Ermelo in te schakelen. Lees snel verder waarom.

Uw outplacement nabij Harderwijk of Apeldoorn goed laten verlopen

Wanneer u de juiste coaching en advies wenst te ontvangen voor outplacement, schakelt u onze specialisten in. Een passende en resultaatgerichte oplossing voor beide partijen bereikt u met onze ontslagbegeleiding in de omgeving van Harderwijk en Apeldoorn. Uw werknemers krijgen bij ons een vaste loopbaanadviseur die van begin tot eind zijn of haar expertise voor u inzet om een nieuwe werkplek te realiseren die geheel bij u past. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Globaal gezien zijn dit de stappen die wij met u zetten bij ons adviesbureau nabij Harderwijk:

  • U start met een intakegesprek voor een uitgebreid loopbaanonderzoek;
  • Wanneer u uw baan heeft verloren, bijvoorbeeld bij een bedrijf in Ermelo, en u dit wilt verwerken, bieden wij professionele ondersteuning aan middels persoonlijke begeleiding;
  • U voert individuele gesprekken met een loopbaancoach om concrete zoekprofielen op te stellen;
  • Er wordt intensieve outplacementcoaching, training en bemiddeling door een mobiliteitsadviseur ingezet.

Ontvang succesvolle begeleiding met onze outplacementcoach nabij Ermelo

Het doel van ons bureau in Ermelo en Apeldoorn is om u snel en nauwkeurig weer van een goede plek op de arbeidsmarkt te voorzien middels begeleiding op maat. Vanwege onze grondige kennis van de arbeidsmarkt, ervaren professionals en uitgebreide netwerk zijn wij zeer succesvol. Uw outplacement nabij Harderwijk of Apeldoorn is bij ons bureau dus in goede handen. Wilt u meer weten over het inschakelen van een outplacementcoach van Bureau Streefkerk in Apeldoorn en Ermelo? Neem contact op via ons telefoonnummer 088-4434410 of stuur een e-mail naar a.schreuder@bureaustreefkerk.nl of k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl. We vertellen u graag meer over de diensten die wij leveren. Onze outplacementcoach uit de omgeving Harderwijk en Ermelo helpt u graag.

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

Contact

Voor meer informatie over Organisatieadvies kunt u contact opnemen met ons.

Bureau Streefkerk
Arie Schreuder
a.schreuder @bureau streefkerk.nl

Karin Twenhaar
k.twenhaar@bureaustreefkerk.nl

088-4434410