Jeroen

Jeroen is een betrokken collega die op zoek is naar een Scrum Master functie.

Zijn huidige functie is een combinatie van Scrum Master / (Mendix) Developer. Waarbij hij de product backlog samen met verschillende product owners organiseert en er voor zorgt dat de Scrum Events uitgevoerd worden. Naast Scrum Master activiteiten doet hij ontwikkelwerkzaamheden aan bestaande applicaties om eventuele incidenten(bugs) te verhelpen.

De afgelopen jaren heeft Jeroen voornamelijk gewerkt als developer of consultant, met de nadruk op het ontwikkelen van applicaties op diverse platforms. In zijn vrije tijd is Jeroen vaak te vinden in het bos, waar hij zijn passie voor mountainbiken volgt en tegenwoordig geeft hij elk weekend trainingen. Dit heeft Jeroen geïnspireerd om naar ruimere werkmogelijkheden te kijken zoals die van Scrum Master met developer kennis.

Jeroen heeft de wens om zijn kennis en vaardigheden op het gebied van Agile werken en Scrum Master verder te ontwikkelen. Hij is vastberaden om als Scrum Master aan de slag te gaan en streeft ernaar om dit in vaste dienst te doen voor 32 uur per week.

Competenties die bij hem passen zijn: loyaal, rustig, enthousiast, sociaal en teamplayer

Hij is inzetbaar als Scrum Master in de regio: Zaanstad | Alkmaar | Amsterdam | Utrecht

Meer weten over deze kandidaat?

Erik

Erik is op zoek naar een functie waar hij de handen uit de mouwen kan steken en zijn mijn technische inzicht aangesproken wordt. Bijvoorbeeld als huismeester/ conciërge, schouwer, werkvoorbereider of planner.

Erik, net 60 jaar, zit niet graag stil, hij weet altijd wel wat te doen en is vindingrijk. Hij is op zoek naar een werkervaringsplek waar hij kan uitproberen of werkzaamheden bij hem passen na een fysiek ongeval. Afwisselende (technische) werkzaamheden zijn daarom van belang. Niet tillen of draaien. Door zijn werk is hij op heel wat plekken in de wereld geweest. Hij houdt van gezelligheid, een praatje en onderdeel zijn van een team. Maar alleen op pad tijdens mijn werk gaat ook prima.
Collega’s omschrijven hem als netjes, loyaal, kennis van zaken, duidelijk en oprecht. Hij spreekt naast Nederlands ook Duits en Engels.

Opleiding                                                                              

Diverse (technische) (las) diploma’s, verreiker, hoogwerker, VCA VOL, installatie techniek LTS, Algemene handelskennis

Meer weten over deze kandidaat?

Wilt u meer weten over één van deze kandidaten?

Neem contact op met één van onze loopbaanadviseurs via info@bureaustreefkerk.nl.