Hillie

Hillie is enthousiast en energiek, wilskrachtig, zelfstandig en sociaal. Zij beschikt over veel doorzettingsvermogen en werkt graag zelfstandig, met veel bewegingsruimte. Zij krijgt er energie van als zij mag meedenken en zelf verantwoordelijkheden mag en kan dragen.

Haar achtergrond is NGPR-A Communicatie met werkervaring in Communicatie, Marketing en administratieve ondersteuning (onder meer bij Stichting Proo/Aurora Onderwijsgroep en NUON). Uit een recent loopbaanonderzoek blijkt dat zij ruimschoots op HBO niveau functioneert.

Zij heeft ervaring met advisering, planning en uitvoering van interne- en externe communicatie (offline en online), organiseren van evenementen en vergaderingen (plannen, coördineren, externe contacten, communicatie, uitvoering), communicatie­campagnes ontwikkelen, presentaties verzorgen en administratieve verwerking.

Haar volgende loopbaanstap maakt zij bij voorkeur bij een maatschappelijke of culturele organisatie (bijvoorbeeld onderwijs, zorg, kunst en cultuur, goede doelen) in een functie met veel uitdaging en afwisseling.

Inzetbaar als:
Communicatie adviseur/medewerker
Project coördinator
Evenementenorganisator

 

Regio: Harderwijk | Amersfoort | Zwolle | Apeldoorn

Meer weten over deze kandidaat?

Wilt u meer weten over één van deze kandidaten?

Neem contact op met één van onze loopbaanadviseurs via info@bureaustreefkerk.nl.