Michelle

Michelle heeft tot nu toe met veel plezier op twee middelbare scholen gewerkt als docent Frans en Spaans. Daarnaast vervulde zij verschillende taken, zoals lid van de ICT-werkgroep en lid van de projectgroep voor de verbouwing van de school. Zij heeft een brede interesse en was naast haar lessen altijd op zoek naar nieuwe projecten om haarzelf in te verdiepen en een aandeel te leveren in de uitvoering ervan.

Zij heeft ook nog een jaar naast haar onderwijsbaan Spaans gegeven aan volwassenen. Dat was een mooie aanvulling.

Haar competenties: zij kan hard werken en is gedreven. Daarnaast is zij een tikkeltje perfectionistisch. Haar talenkennis is goed en zij is ICT-vaardig. Zij kan goed in een team werken, maar ook alleen werken is geen probleem. Tevens houdt zij van organiseren.

Zij zoekt een baan waar zij vol voor kan gaan. Het moet wel een werkplek zijn waar zij in relatieve rust kan werken, dus geen kantoortuin o.i.d.

Inzetbaar als:

 • beleidsmedewerker
 • (student)coach
 • consulent onderwijsondersteuning kinderziekenhuis

Als iemand een mooie baan voor haar heeft, maar zij niet over de juiste kennis en/of vaardigheden beschikt, wil zij graag bijgeschoold of omgeschoold worden. Studeren heeft zij namelijk altijd leuk gevonden.

Regio: Midden-Nederland

Meer weten over deze kandidaat?

Annelies

Annelies is een zorgzaam en sociaal persoon die graag de handen uit de mouwen steekt. Zij is al jaren werkzaam in de productie en hierin heeft zij nog steeds veel plezier. Vanwege omstandigheden zoekt zij een werkplek in een warme omgeving waar zij haar werkzaamheden afwisselend zittend en staand kan uitvoeren.

Annelies is niet iemand die thuis wil zitten en is momenteel nog werkzaam bij haar eigen werkgever. Zij vindt het fijn om collega’s om zich heen te hebben en is zeer loyaal naar haar werkgever. Hoewel zij niet meer de jongste is hoopt zij tot aan haar pensioen aan het werk te blijven.

Inzetbaar als: Productie/Assemblage medewerker

Regio: Ermelo en omgeving – afstand fietsend af te leggen

Beschikbaar: 32-40 uur per week

Inzetbaar: In overleg

Meer weten over deze kandidaat?

Michel

Michel is een echte techneut, die graag wil weten hoe producten technisch in elkaar zitten en ze vervolgens zelf wil opbouwen. Hij is jaren werkzaam geweest als fietsenmaker/verkopen. Steeds meer is hem duidelijk geworden dat hij zich het prettigst voelt bij uitvoerende werkzaamheden in een wat rustigere omgeving, dan op de voorgrond werkzaam te zijn.

Michel staat open om op de werkvloer nieuwe dingen te leren. Hij neemt de nodige technische kennis mee. Na een duidelijk instructie kan hij werkzaamheden zelfstandig, gestructureerd en nauwkeurig uitvoeren. Kortom een echter doener.

Naast zijn MBO-tweewielertechniek heeft hij ook zijn diploma VMBO-B richting Metaaltechniek behaald.

Michel zoekt een werk(ervaringsplek) waar hij uren op kan bouwen, in eerste instantie is hij inzetbaar voor +/- 20 uur per week. Michel kan niet wachten om een nieuwe technische uitdaging aan te gaan.

Hij zoekt werk als:

 • Carrosseriebouwer
 • Monteur (technisch)
 • Electromonteur
 • Assemblage (technisch)

Regio: Ermelo en omgeving (max. 15 minuten auto)

Beschikbaar: Per direct

Meer weten over deze kandidaat?

Johan

Johan is een rustig en stressbestendige man die graag de samenwerking zoekt. Hij gaat altijd uit van het positieve in mensen, is sociaal, heeft veel mensenkennis en is een echte doorzetter die humor belangrijk vindt.

Momenteel is hij werkzaam als chauffeur leerlingenvervoer voor enkele uren per week en heeft daarvoor vele jaren gewerkt als chauffeur. Het liefst wil hij weer fulltime aan het werk, want thuis zitten is niks voor hem. Door zijn eerdere werkzaamheden heeft hij altijd een bepaalde vrijheid in zijn werk gehad en deze hoopt hij ook terug te vinden in zijn toekomstige baan.

Hij zoekt werk als:

 • Bode
 • Conciërge
 • Bezorger lichte materialen / medicatie
 • Manus van alles

Regio: Ermelo en omgeving

Beschikbaar: In overleg

Meer weten over deze kandidaat?

Wilt u meer weten over één van deze kandidaten?

Neem contact op met één van onze loopbaanadviseurs via info@bureaustreefkerk.nl.