Ingrid

Ingrid is een enthousiaste, betrokken, klantvriendelijk en positief ingesteld persoon. Na ruim 35 werkzaam te zijn geweest bij De Kweker te Amsterdam, als kassamedewerkster, telefoniste/klantenservice medewerkster, hoofd klantenservice en medewerkster databeheer, heeft zij vanwege een reorganisatie de organisatie moeten verlaten.

Zij is flexibele inzetbaar en kan niet wachten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het is niks voor haar om achter de spreekwoordelijke “geraniums te zitten” en zij hoopt dan ook snel een werkgever te vinden die haar deze kans wil geven.

Zij zoekt werk als:

  • Verkoopmedewerkster
  • Kassamedewerkster
  • Baliemedewerkster
  • Medewerkster Tuincentrum
  • In de horeca

Regio: Almere (bezit auto)

Beschikbaar: liefst 32 uur of meer

Inzetbaar: Per direct

Meer weten over deze kandidaat?

Wilco

Wilco (59 jaar) heeft een passie voor cijfers en is zeer ervaren op het gebied van financiële administratie. Na jaren als Administrateur B en in een meer aansturende rol (Teamleider Debiteuren) bij een grote organisatie te hebben gewerkt, wil hij de rest van zijn loopbaan graag weer meer in de uitvoering aan het werk. Werkzaamheden die hij  uitstekend beheerst zijn onder meer: inboeken administraties, controleren gegevens, tussenrekeningen uitzoeken, managementrapportages opstellen, balansdossiers opmaken. Hij heeft veel ervaring met het boekhoudprogramma Decade Financials/Unit4, maar ook andere boekhoudprogramma’s maakt hij zich snel eigen. Als u hem in huis haalt dan krijgt u een rustige en betrouwbare collega, die er met kennis van zaken voor zorgt dat de uitvoering van de financiële administratie van uw organisatie goed en op tijd voor elkaar is.

MBO+ werk- en denkniveau

Woont in Baarn

Meer weten over deze kandidaat?

Wilt u meer weten over één van deze kandidaten?

Neem contact op met één van onze loopbaanadviseurs via info@bureaustreefkerk.nl.