Astrid

Astrid is een enthousiast, betrokken, flexibele en representatieve medewerkster. Na 11 jaar in de zorg gewerkt te hebben binnen verschillende functies heeft zij besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan. Zij is gestart met de opleiding voor register casemanager en wil graag aan de slag binnen het werkveld van de Sociale Zekerheid als casemanager verzuim. In april 2021 hoopt ze haar diploma op zak te hebben!

Wat haar inspireert in dit vak is: het omgaan met mensen, verantwoordelijk te zijn voor een eigen klantenbestand en een spin in het web te zijn tussen opdrachtgever, bedrijfsarts en klant. Daarnaast wil ze maatwerk bieden naar haar klant: door goed te luisteren, zich in te leven, de vraag achter de vraag stellen, te motiveren waar het kan en confronteren waar het moet. Altijd doelgericht met het oog op duurzaam herstel.

Astrid wil graag werken bij een arbodienstverlener of een HR afdeling van een klein- tot middelgroot bedrijf. Zij zoekt een omgeving waar zij zich het vak eigen kan maken. Want ook al heeft zij nog geen ervaring, aan motivatie en inzet is geen gebrek!

Regio: Apeldoorn en omstreken – tot een reistijd van 30 min rondom Apeldoorn.
Beschikbaar: 24-28 uur per week.
Inzetbaar: Per direct.

Per medio juni gaat ze met zwangerschapsverlof. Dus zal er vooral gekeken moeten worden wat er praktisch haalbaar is. Vanaf november 2021 volledig inzetbaar.

Meer weten over deze kandidaat?

Lucy

Zij is 58 jaar en woont in Hilversum. Lucy is een Creatief, een Realistisch en een Sociaal type. De twee sterkste drijfveren van Lucy zijn Waardering en Zingeving. Lucy heeft als projectleider diverse ICT-projecten begeleid. Ook is zij acht jaar werkzaam geweest als docent Beeldende Vorming. Tijdens onze gesprekken is het Lucy duidelijk geworden dat zij terug wil naar het onderwijs en wel als onderwijsassistente in het basisonderwijs. De motivatie van Lucy is: “Ik wil de kinderen verder helpen door ze extra uit te dagen of ze juist de waardering en hulp te geven die nodig is om de leerstof te begrijpen”.  “Zo’n directe begeleiding biedt ook ruimte om op persoonlijk vlak meer aandacht te geven en om te zien wat er bij kinderen speelt”.

De extra toegevoegde waarde voor de school is; haar jarenlange ervaring als business consultant, die ervaring wil zij inzetten om de leerkracht en de school te ondersteunen.

Lucy is op zoek naar een functie van onderwijsassistente in een straal van 25 kilometer rond Hilversum.

Meer weten over deze kandidaat?

Sandra

Sandra is een enthousiaste, empathische, zelfstandige, flexibele en representatieve medewerkster. Na 14 jaar te hebben gewerkt als directiesecretaresse bij Geldersch Landschap & Kasteelen heeft zij besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een andere organisatie.

Wat haar inspireert in het vak ‘directiesecretaresse / officemanager’ is de diversiteit aan werkzaamheden; de centrale vraagbaak te zijn voor directie, medewerkers en externen, dienstverlenend zijn en ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt, het zelfstandig functioneren, maar ook het samenwerken met andere afdelingen binnen het bedrijf, het oplossen van ad-hoc-situaties en verantwoordelijkheid dragen voor organisatorische zaken.

Sandra wil graag aan de slag als directiesecretaresse / officemanager voor een maatschappelijk betrokken organisatie.

Regio:             Omgeving Arnhem
Beschikbaar:  28-32 uur per week
Inzetbaar:       Per direct

Meer weten over deze kandidaat?

Wilt u meer weten over één van deze kandidaten?

Neem contact op met één van onze loopbaanadviseurs via info@bureaustreefkerk.nl.