Ria

Ria is een daadkrachtige, ervaren en representatieve medewerker. Een duizendpoot die van uitdaging en afwisseling in haar werkzaamheden houdt. Ze is proactief, flexibel en stressbestendig. Zij heeft onder meer ervaring als projectmedewerker, secretaresse, administratief medewerker, commercieel medewerker binnendienst en service planner.

Ze is bekend met diverse administratieve- en projectwerkzaamheden, offertebegeleiding, facilitaire aansturing en archiveringswerkzaamheden. Ze is fulltime beschikbaar.

Ze heeft haar ervaring veelal in het bedrijfsleven, techniek en productie-omgeving.

Regio: Flevoland (woonplaats Dronten en omstreken) – tot een reistijd van 30 min.
Beschikbaar: 36 uur per week.

Denkniveau: MBO
Inzetbaar: Per direct

Meer weten over deze kandidaat?

Kees

Kees is een gedreven en betrokken manager. Na 30 jaar in de Uitvaartzorg te hebben gewerkt heeft hij nu de mogelijkheid om nieuwe keuzes te maken en een volgende stap te zetten in zijn carrière.

Wat hem inspireert is werken in een omgeving waarbij hij leiding kan geven aan een team met betrokken medewerkers. Samen binnen de gestelde kaders doelen en resultaten behalen geeft hem energie. Kees heeft een hands-on mentaliteit en werkt graag in een omgeving waar veranderingen worden doorgevoerd en processen worden verbeterd. Kees heeft ruime ervaring in het aansturen van teams, begeleiden en uitvoeren van evenementen en beheer van gebouwen. In complexe situaties weet hij het overzicht te behouden en blijft hij de stabiele factor binnen het team.

Kees wil graag werken in een dienstverlenende organisatie waarbij de klantgerichtheid hoog in het vaandel staat, bij voorkeur in een facilitaire of operationele functie.

Regio: Flevoland, Midden Nederland is bekend werkgebied

Beschikbaar: fulltime

Inzetbaarheid: per direct

Meer weten over deze kandidaat?

Meike

Meike heeft een uitgesproken visie over haar verdere werkzame toekomst. Sinds enkele jaren weet zij waar haar passie echt ligt, buiten! Nee, niet op straat. In de natuur!

Graag wil zij zich inzetten voor het behoud en beschermen, maar ook het uitbreiden van de natuur in Nederland. Na een mooie tijd van uitvoerende werkzaamheden als boswachter natuurbeheer komt haar andere passie om de hoek kijken, namelijk die van creativiteit. Momenteel is zij op zoek naar een functie waarin deze twee geweldige onderwerpen in samenkomen. Bijvoorbeeld die van projectmedewerker in natuurontwikkeling, of tuin- en landschapsontwerper.

Competenties en vaardigheden
Deze kenmerken zijn, en passen bij Meike: creatief/verbeeldend vermogen / ruimtelijk inzicht / nauwkeurig kunnen werken / handig met verschillende computersystemen/
initiatief nemen en doorzettingsvermogen / prestatiemotivatie / verantwoordelijkheids­gevoel / kan goed met mensen om gaan / goed ontwikkelde taalvaardigheid en communicatief.

HBO werk- en denkniveau

In bezit van rijbewijs A, B en T (enige ervaring)
Vrijwilliger bij evenementen Natuurmonumenten, Tiengemeten.

Interesses

De natuur, wandelen, reizen, creativiteit, musea, koken en sporten (hardlopen, skaten, voetbal, snowboarden).

Inzetbaar als

Projectmedewerker Natuurbehoud / Coördinator vrijwilligers in richting Natuurbehoud

Regio: Brabant / Gelderland / Zuid Holland / Zeeland

           

 

 

 

Meer weten over deze kandidaat?

Arthur

Arthur is gespecialiseerd in ontwerp en bouw van Windows Desktop applicaties met Winforms en WPF, internet/intranet applicaties, Webshops met iDeal koppeling en Microsoft SQL en Oracle databases met PL/SQL.

In zijn laatst uitgevoerde projecten heeft hij gebruik gemaakt van de Agile Scrum methodiek. Arthur stelt zichzelf voor als een teamplayer en heeft een klantgerichte houding.

Direct contact met de klant/gebruiker vindt hij belangrijk. Hij is analytisch en in staat zijn visie en bevindingen te vertalen in een gedegen advies richting klant en gebruiker.

Deze topper, afgestudeerd o.a. HBO informatica kenmerkt zich met de volgende competenties:

Analytisch / Creatief / Zorgvuldig / Evenwichtig / Gemotiveerd / Georganiseerd / Leergierig / Realistisch / Rustig / Inlevingsvermogen / Luisteren

Arthur komt het beste tot zijn recht in een kleine organisatie met korte lijnen, bijvoorbeeld Publieke sector, Zorgorganisaties en (semi) overheden.

Inzetbaar als:

– C#.NET Ontwikkelaar

– Technisch ontwikkelaar

– Consultant Microsoft SQL

Regio: Noord-West Brabant / Zuid Holland Zuid / Hoeksche Waard

           

 

 

 

Meer weten over deze kandidaat?

Saberina

Saberina is een gemotiveerde projectmedewerker die streeft naar de beste resultaten. Door haar vele ervaring maakt zij het werk snel eigen. In de afgelopen 5 jaar is zij werkzaam geweest in diverse ICT gerelateerde projecten, met name ERP programma’s. Daarnaast heeft zij zich lange tijd bezig gehouden in verbeterprocessen en het in kaart brengen van werkstromen binnen een organisatie. Dit alles met oog voor de medewerker vanuit een changemanagement kant belicht.
Zij zoekt een organisatie in beweging met veel uitdagingen en mogelijkheden om in werkzaamheden te kunnen schakelen.

Beschikbaar:           32-36 uur
Provincie:               Utrecht en Gelderland
Inzetbaar:               in overleg

 

Meer weten over deze kandidaat?

Rowin

Rowin, 24 jaar uit Ermelo is zoekende naar een nieuwe werkplek voor ongeveer 20 uur per week.
Gezien haar zachtaardige karakter past ze goed in een functie als: Sfeermaker (heeft al werkervaring opgedaan in deze functie), pedagogisch medewerker A, leer werk-traject, baliemedewerker en gastvrouw.
Tevens heeft ze als hobby banketbakken, een functie als assistent patisserie heeft ook haar voorkeur.
Ze komt graag langs om zichzelf voor te stellen in een persoonlijk gesprek.

Meer weten over deze kandidaat?

Wilt u meer weten over één van deze kandidaten?

Neem contact op met één van onze loopbaanadviseurs via info@bureaustreefkerk.nl.