Wendy

Wendy is flexibel, proactief, gemotiveerd, klantvriendelijk en heeft ruime administratieve werkervaring. Ze kan snel schakelen tussen diverse werkzaamheden, goed luisteren en is niet bang om het initiatief te nemen. Wendy zoekt op korte termijn een administratieve/dienstverlenende functie voor 32 uur per week waar klantcontact zeker een onderdeel van mag zijn.

Meest kenmerkende kwaliteiten zijn:

 • Zelfstandig
 • Perfectionist
 • Loyaal
 • Integer,
 • Flexibel,
 • Initiatiefrijk,
 • Koersvast
 • En een tikje eigenwijs.

Inzetbaar als:

 • Administratief medewerkster
 • Medewerker webshop
 • Medewerker klanttevredenheid

Regio: Gendt/Arnhem/Nijmegen

Meer weten over deze kandidaat?

Ik zou graag in contact willen komen met deze kandidaat.

Stefan

Stefan is rustig, vriendelijk, tolerant, onderzoekend en een doorzetter. Hij houdt van bezig zijn met oplossen van technische vraagstukken aan de hand van veel verschillende IT technieken. Bij zijn laatste werkgever hield hij zich bezig met technische oplossingen voor het openbaar vervoer en infrastructuur. Bij deze werkgever was Stefan verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het onderhouden van bestaande codes van verschillende grote applicaties.

Competenties die bij hem passen zijn: creativiteit, analytisch vermogen, klantgericht, liefde voor techniek.

Inzetbaar als Software Ontwikkelaar.

Regio: Utrecht, Amersfoort

Meer weten over deze kandidaat?

Ik zou graag in contact willen komen met deze kandidaat.

Barbara

Barbara is een gedreven, betrokken vrouw met meer dan 20 jaar IT-ervaring in diverse leidinggevende-, sturende en faciliterende rollen. In een wereld waarin veranderingen de constante factor zijn, krijgt zij er energie van om door coachend leiderschap een team zo goed mogelijk te laten functioneren en presteren.

Ze draagt graag bij aan groei in de organisatie door het verbinden van mensen, kennis en processen. Door aandacht en zorg te besteden aan de kracht en expertise van medewerkers. In een omgeving waar het verbinden van medewerkers en stakeholders net zo belangrijk is als het vertalen van de strategische bedrijfsdoelen naar de realisatie in de operatie komt zij het beste tot haar recht.

Zij is:

Gedreven om als betrouwbare partner op een duidelijke en realistische manier effectief en efficiënt samen tot het optimale resultaat te komen.
Betrokken met hart voor de zaak en de mens. Door integer te handelen en door beschikbaar te zijn wanneer nodig door aandacht, interesse en goed luisteren.
Verbindend door samenwerking en wederzijds respect; ook bij verschillende belangen.
Resultaatgericht door structuur aan te brengen, overzicht te houden over de stand van zaken en door gezamenlijke focus te creëren voor de gewenste doelen.
Analytisch, door nieuwsgierig en onderzoekend te zijn en te zoeken naar de vraag achter de vraag.

Door fysieke beperkingen aan de polsen zoekt zij naar een werk(ervarings)plek met veel fysieke afwisseling.

Inzetbaar als:

 • Afdelingshoofd / coachend leidinggevende
 • Teamleider
 • Scrummaster
 • Product owner
 • Systeem- of ketenmanager

Bij voorkeur binnen IT.

Regio: Hilversum | Utrecht | Amsterdam | Amersfoort

Meer weten over deze kandidaat?

Ik zou graag in contact willen komen met deze kandidaat.

Ab

Het motto van Ab is: Ik loop niet graag over een stippellijntje. Als persoon is hij rustig en sociaal met een duidelijke en maatschappelijke betrokkenheid. Hij zegt zelf: “Ik benader de ander met respect en verwacht dat ook terug. Ik ben niet eigenwijs, niet eigengereid, maar wel nieuwsgierig”.

Zijn manier van werken is omdenken en uitdagingen van een andere zijde benaderen. Voordat hij een klus oppakt denk hij eerst na. Soms zorgt deze aanpak voor verrassingen voor hemzelf en voor anderen. Zijn sterke punten zijn: harde werker, eerlijk, betrokken bij anderen. Ab is inzetbaar voor minimaal 32 uur tot maximaal 40 uur per week.

Ab is op zoek naar werk als facilitair medewerker, huismeester.

Regio: In de omgeving van Amersfoort met een straal van 15 tot 20 kilometer.

Meer weten over deze kandidaat?

Ik zou graag in contact willen komen met deze kandidaat.

Eef

Eef is het best te omschrijven als een gedreven en betrokken professional die lang werkzaam is geweest in de foodsector, waar hij medeverantwoordelijk was voor het eindproduct voor de klant. De werkzaamheden die hierbij hoorden waren grondstoffen­controle, bewerking van vleesproducten, het aansturen van het productieproces en het controleren van het eindproduct. Het leveren van hoge kwaliteit en service vindt Eef erg belangrijk.

Competenties die bij hem passen zijn: leergierig, betrouwbaar, collegiaal, punctueel, opgewekt karakter, doorzettingsvermogen en heel sociaal en prettig in de omgang. Graag gaat hij weer aan de slag bij een bedrijf dat een afwisselende functie beschikbaar heeft waar hij met zijn vaardigheden te kan re-integreren voor een beperkte aantal uren per week.

Inzetbaar als:

 • Operator
 • Administratie
 • Controlerend
 • Leidinggevende

Regio: Rhenen in een straal van 15 km.

Meer weten over deze kandidaat?

Ik zou graag in contact willen komen met deze kandidaat.

Kees

Kees is een zeer ervaren 59-jarige controller met een passie voor business intelligence. Van up-to-date dashboards voor het management gaat zijn hart sneller kloppen. Hedendaagse bedrijfsvoering vraagt namelijk om snellere en actuele inzichten zodat de bedrijfsvoering adequaat en tijdig kan worden bijgestuurd.

Als expert in Excel ziet hij bijvoorbeeld Power BI als een prachtige dashboardtool om dat te bereiken.  Door zijn gestructureerde aanpak en oog  voor detail en verbanden, kunnen de cijfers achter de cijfers worden geanalyseerd en ontsnapt er niets aan de aandacht. Met bijna 40 jaar ervaring in finance, is hij bekend met opstellen van begrotingen, periodieke rapportages, jaarrekeningen en dergelijke. Hij wil zijn talenten inzetten om zo veel mogelijk uit beschikbare data te halen.

Graag komt hij in contact met werkgevers die ook de toegevoegde waarde van dashboards en data zien. Wie weet wat dat oplevert? In ieder geval een versterking van uw netwerk!

Beschikbaar: fulltime

Regio: Het groene hart

Meer weten over deze kandidaat?

Ik zou graag in contact willen komen met deze kandidaat.

Daisy

Daisy is het best te omschrijven als een betrokken en gedreven breed inzetbare collega die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. In haar laatste functie was zij docent beeldende kunst en vormgeving op een middelbare school, waar zij binnen een team de lessen beeldende vorming verzorgde. Het ontwikkelen van lesmateriaal, coachen van leerlingen, begeleiden van mentorleerlingen, coördineren van excursies behoorden tot haar takenpakket. Ook heeft ze een bevoegdheid voor het vak Onderzoek en ontwerpen en CKV. Mensen of leerlingen iets leren is erg belangrijk in een baan voor haar.

De volgende competenties passen bij haar: zij is creatief, oplossingsgericht, zorgzaam, kan goed organiseren,  is flexibel, innovatief, spontaan en zij is een aanpakker. Ook heeft zij enige ervaring met fotografie, ontwerpen en met verschillende softwarepakketten.

Graag gaat zij weer aan de slag op een scholengemeenschap, kantoor of bij een bedrijf waar zij bovenstaande kwaliteiten en eigenschappen weer volledig tot haar recht kan laten komen.

Inzetbaar als:

 • Docent tekenen en handvaardigheid
 • Docent ckv
 • Docent onderzoek en ontwerp
 • Docent techniek
 • Docent kunstgeschiedenis
 • Activiteitenbegeleider
 • Cursusbegeleider
 • Ontwerper

Regio Amersfoort – Harderwijk – Zwolle

Meer weten over deze kandidaat?

Ik zou graag in contact willen komen met deze kandidaat.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij brengen u in contact met de kandidaat.

  Wilt u meer weten over één van deze kandidaten?

  Neem contact op met één van onze loopbaanadviseurs via info@bureaustreefkerk.nl.