Werk hoeft niet stressvol te zijn! Tijdens de Week van de Werkstress, van 13 t/m 17 november 2023, ontdek je hoe je kunt bijdragen aan het welzijn van je medewerkers. Het thema van dit jaar is (Ver)binding.

In deze tijd van hybride werken, toenemende individualisering en een competitieve arbeidsmarkt is aandacht voor (ver)binding essentieel voor de mentale gezondheid van zowel werkgevers als werknemers. Sterke banden tussen medewerkers en hun organisatie zijn cruciaal voor veerkrachtige teams die stressvolle situaties aankunnen.

Maar hoe creëer je (ver)binding in een wereld waarin afstand soms overheerst? Hoe blijf je verbonden met collega’s, de organisatie en de maatschappij? (Ver)binding zorgt ervoor dat je gezien en gehoord wordt, een onmisbaar element in een tijd waarin eenzaamheid en werkstress steeds vaker voorkomen.

Laten we samen werken aan een veilige omgeving waarin (ver)binding floreert, werkplezier toeneemt en werkstress afneemt. Want werken is meer dan een baan; het is een sociaal netwerk en een bijdrage leveren. Samen staan we sterker!

Doe mee aan de Week van de Werkstress 2023 en ontdek hoe (ver)binding het verschil kan maken in jouw werk en dat van je medewerkers. Samen staan we sterker tegen werkstress!

  • Betrokken

  • Deskundig

  • Onafhankelijk